Mega ZMĚNY v ORDINACI: Všechno bude jinak?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mega ZMĚNY v ORDINACI: Všechno bude jinak?!

Ordinace v růžové zahradě 2
Ordinace v růžové zahradě 2  (TV Nova)

Technologie jdou neustále dopředu a to i ve filmovém a seriálovém průmyslu. Proto se tvůrci oblíbeného seriálu rozhodli pro radikální změnu. Co se stane s Ordinací v růžové zahradě 2?

Televize Nova investovala do svého nejúspěšnějšího seriálu desítky milionů korun! Díky tomu, se seriál začal natáčet podle nejnovějších trendů a bude tak akčnější a ještě dramatičtější. Kromě nových kamer a dalších technických vychytávek se v Ordinaci těší i z nových dekorací.

„Ordinace se natáčela tak jako dosud všechny dlouhodobé seriály na tři kamery jako televizní inscenace. Nyní točíme na dvě kamery jako film. Díky tomu získáváme více obrazových možností, můžeme lépe pracovat s ostrostí a diváka tím lépe navést k tomu, na co se má v danou chvíli soustředit… Největší část připadla technologiím. Nakoupili jsme například nové kamery, dochází k přestavbě dekorací, protože potřebujeme lépe snímatelné větší prostory, máme nové kostýmy, změnili jsme logistiku natáčení... Nejenom pro štáb, ale i pro herce je to náročnější. Kamery jsou jim mnohem blíž a neuteče jim téměř nic. Zachytí každý detail, každou emoci… každou chybu. Máme skvělé herce, ale je rozdíl natočit film za několik týdnů a setkávat se s podobnou náročností denně po dobu několika let,“ pověděla extra.cz kreativní producentka seriálu Simona Matásková.

Ordinace v růžové zahradě 2 bude ještě hezčí. Přichází Simona Krainová!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.