Gajerová z Ordinace: TOPÍ SE V MILIONOVÝCH DLUZÍCH! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gajerová z Ordinace: TOPÍ SE V MILIONOVÝCH DLUZÍCH!

Veronika Gajerová v Ordinaci v růžové zahradě 2
Veronika Gajerová v Ordinaci v růžové zahradě 2 (Herminapress.cz, TV Nova, archiv)

Dusí se v obrovském kotli dluhů a dosud o tom mlčela. Podle zjištění Aha! si bývalá sestřička Zuzana Pantoflíčková z Ordinace v růžové zahradě Veronika Gajerová (56) po menších částkách napůjčovala přes 3 200 000 korun. „Myslela jsem, že to ustojím, ale nabalovalo se to,“ řekla Aha! herečka.

O tom, že má hlouběji do kapsy, nikdy veřejně nemluvila. Naopak. Jakmile na to někdo zavedl řeč, všichni se raději dívali do země a mlčeli. Doteď. Nesplacené půjčky, úvěry, kreditní karty bývalou hvězdu Ordinace semlely takovou silou, že musela vyhlásit osobní bankrot a požádat o tzv. oddlužení. Soud její žádosti vyhověl.

Má i exekuce

Podle dokumentů, které má Aha! k dispozici, herečka momentálně dluží 29 věřitelům a u některých překročila splatnost dluhů i o šest let. Kolem krku se tak Gajerové stahuje dluhová smyčka za cca tři miliony a dvě stě tisíc korun! Dokonce se kvůli tomu dostala několikrát do exekuce.

Od zdi ke zdi

„ Ano, snažím se to řešit. Máme s přítelem dohromady čtyři děti a nerada bych se ocitla v situaci, že třeba nebudeme bydlet. Neudělala jsem to schválně,“ potvrdila Aha! Gajerová svou těžkou životní situaci. „Není to o tom, že bychom žili v luxusu. Nabalovalo se to delší dobu a vlastně se to táhlo od té doby, co odešel Petr,“ vysvětlila Veronika a připomněla tak krach svého sedmnáctiletého vztahu s režisérem Petrem Kracikem (61). Ten se totiž zakoukal do herečky Terezy Kostkové (43) a po rozvodu s ní založil novou rodinu.

Matka samoživitelka

V oddlužení Veronika uvedla, že Kracik na jejich společnou dceru Elišku (17) přispívá jen šest tisíc korun. Syn Kryštof (22) už je plnoletý, platit na něj nemusí. Coby matka samoživitelka se teď Gajerová prý musí spoléhat jen na sebe. V domácnosti s ní prý navíc bydlí synova přítelkyně, a hlavně dvě děti jejího současného partnera. Jenže filmový scénář naposledy držela v ruce před třemi lety a na výdaje své početné rodiny si vydělává jen hraním v divadle. Podle informací Aha! na tom ale před půlrokem byla mnohem hůř – bobtnající úroky zastavilo až oddlužení.

31 závazků u 29 věřitelů

Veronika Gajerová přiznala, že má celkem 31 závazků u 29 různých věřitelů! „Jedenáct závazků je již v současné době řešeno exekučně (tři nejstarší exekuce jsou už z roku 2016). Dalších několik závazků je řešeno soudně a je jen otázkou času, kdy i tyto budou předmětem exekučního řízení.

Rozvedená a nemajetná

Rozvedená herečka tvrdí, že nemá žádný hodnotnější majetek. „Vlastním osobní automobil Renault Kangoo, rok výroby 2008, momentálně nepojízdný z důvodu, že nemám dostatek prostředků na potřebnou opravu. Vlastním pouze věci osobního charakteru,“ uvedla Gajerová v návrhu na povolení oddlužení.



Přečtěte si
aveneta
24. 11. 2019 • 20:42

Přes 3 miliony dlůhů....tak když je tak pitomá ať se v těch dluzích utopí, pseudohéééérečka

-bello-
23. 11. 2019 • 23:56

Nedojme mě " samoživitelka " s 6000 .- výživného, která kdyby fakt neměla, dostala by aspoň různé soc. dávky.Nevím, jestli je to gamblerka, nebo si toho nového chlapa kupovala.
V každém případě 29 lidem zůstaly oči pro pláč a tahle blbka se po oddlužení oklepe a začne s tím znova
Růžovou ordinaci a obdobné srágory neznám.

mord
23. 11. 2019 • 16:33

Co to tady zvracite zase za pitomosti hloupá chátro. Takže exekuce mají jenom herci ani? Tzv. "normální lidé" vůbec ne. Tak to potom ano.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.