Slováčková je už po chemoterapii: Nevím, co se bude dít ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Slováčková je už po chemoterapii: Nevím, co se bude dít ...

Anička Slováčková
Anička Slováčková (instagram.com)

Zpěvačka a herečka Anna Marie Slováčková (24) si před nedávnem nahmatala v prsu novou bulku. Tím už si prošla několikrát, jenže poslední nález byl podle lékařů zhoubný. Proto má za sebou dcera Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka první chemoterapii a bohužel už je bez vlasů.

V panice ale Anička naštěstí není. Jak to s jejím zdravím ve skutečnosti je, napsala na Instagram. „Cca tři týdny zpátky jsem se dozvěděla výsledky biopsie, kterou jsem podstoupila po tom, co jsem si našla v prsu novou bulku. Jak asi už tušíte, tak nádor je tentokrát zhoubný. Nejsem ale v ohrožení života a vše bylo opravdu včas podchyceno,“ uklidňuje své sledující nadějná herečka a zpěvačka.

Léčbu podle jejích slov lékaři zahájili okamžitě. „Mám teď za sebou první chemoterapii a před sebou další. A nevím, co a jak bude dál, a ani nechci říkat, co mě dál čeká. V tom mají jasno doktoři. A já si říkám, že se vždycky může cokoliv změnit (k lepšímu samozřejmě),“ je přesvědčená.

Chemoterpie ji podle rozhovoru pro eXtra.cz čeká už nadcházejícím týdnu. „V dalším týdnu jdu na chemoterapii. A v lednu mě čeká další fáze. Já přesně nevím, co se bude dít. Záleží hodně na tom, jak zabere aktuální léčba. Mluvit tedy v budoucím čase je velmi složité,“ připouští Anička.

Zhroutit se ale evidentně nemíní a bojuje statečně. „Vše normálně zvládám a svět se nebortí. Je to prostě tak, jak to je, a je to jen drobné zdržení na mé cestě, které mi otevřelo oči a ukázalo pohled na svět a život zase jiným směrem. Tím, který jsem zrovna potřebovala vidět,“ napsala odhodlaně s dodatkem, že snad osvěta pomůže i jiným lidem a že kontrola je důležitá v každém věku. „Nic nepodceňujte a dávejte na sebe pozor a mějte sebe rádi!“ vzkazuje všem.

Ona sama má kolem sebe prý to nejdůležitější, co jí nejvíce nakopává. A to sice rodinu, přátele, lásku. „A navíc pořád stejně pracuji! Nic neruším a ani to nemám v plánu. Naopak jsem ready ještě víc zpívat, točit a moderovat, protože je to věc, která mě naplňuje a psychicky drží v pohodě. Nic mě nezastaví,“ slibuje Anička.

Na rozhovor s Aničkou Slováčkovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.