Slováček (77): TICHÝ NÁVRAT K DÁDĚ?! Co se děje ve vztahu s milenkou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Slováček (77): TICHÝ NÁVRAT K DÁDĚ?! Co se děje ve vztahu s milenkou?

Felix s jeho ženou Dádou.
Felix s jeho ženou Dádou. (Foto FTV Prima, ara)

Už i vrabci na střeše si štěbetají, že se Felix Slováček (77) potichu vrátil ke své stále ještě manželce Dádě Patrasové (65). Sám muzikant to nevyvrací a na přímý dotaz deníku Aha!, jak to má se svou partnerkou Lucií Gelemovou (37), odpověděl velmi zvláštně: „Jestli jsme se rozešli? Ano i ne...“

Po sedmi letech soužití se páry, které se nevezmou, většinou rozcházejí. „S Lucií jsme spolu sedm let, takže nějaká změna nastala,” prozradil Felix. „Hlavně mi už neslouží bederní páteř, jak by měla, ucho mě zlobí a tak to nějak všechno hapruje,” snažil se vtipkovat.

Mezi dvěma ženami

O tom, že dal o 40 let mladší přítelkyni sbohem, se šušká už od konce loňského roku. „Felix asi nemá odvahu to rázně rozčísnout. Možná čeká, až si Lucie někoho najde...“ naznačil Aha! dobře obeznámený zdroj. „Jisté ale je, že žije a užívá si veškerého komfortu stále ve vile, kterou si pořídili s Dádou, a do bytečku, který má s Gelemovou, se chodí jenom vyspat,“ upřesnil rodinný známý.

Slováček o zesnulém Štaidlovi (†75): Svědčil mi na svatbě, smrt bratra ho pak srazila na dno

Video se připravuje ...

Pořád stejná písnička

K rozchodu se podle všecho zřejmě schyluje. S Patrasovou má Slováček dvě dnes již dospělé děti – dceru Aničku (25) a syna Felixe (37) – a ani jeho sedmiletý milostný románek manželstvím neotřásl. K rozvodu stále nedošlo. A když jsme se Felixe tázali na Dádu, mnohoznačně odvětil: „No, to je ta samá písnička...“

Letí do Jerevanu

Když jsme s Felixem mluvili, měl dobrou náladu. Zrovna si vyřizoval pas, protože v pondělí letí na týden do Jerevanu. Jen on a saxofon. Pozvala ho jedna velká a velmi movitá strojírenská firma. „Byl bych vůl, kdybych tam nejel. A navíc jsem tam byl třikrát a moc se mi tam líbí. Prostě se tam těším,” řekl Aha! Slováček, viditelně připravený na to, že si ten týden o samotě jaksepatří vychutná.

Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny

Video se připravuje ...



Přečtěte si
babatomanija
15. 5. 2021 • 14:04

to je taková "klasika".

amej
15. 5. 2021 • 12:41

Tyhle věci slouží naopak chlapům dost dlouho většinou Spíš mě udivuje, že mu nedala kopačky ta gerontofilička, ale on jí.
Hmm, ono mládí to stáří docela unavuje. Zpočátku je to pocit, že vedle ní mládne, pak už jen funí a nestíhá. Čas je jediné co je spravedlivé....

Alva
15. 5. 2021 • 08:52

Já myslím, že toho neslouží mnohem víc, nejen páteř, co si myslel pan Slováček, jeden z dalších, kteří mysleli, že s mladou to bude fungovat, nebude.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.