Slováček po rozchodu: MUSÍME SI V RODINĚ PROMLUVIT! O Dádě, dětech, stěhování... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slováček po rozchodu: MUSÍME SI V RODINĚ PROMLUVIT! O Dádě, dětech, stěhování...

Felix a Dáda
Felix a Dáda (Foto Aha! – Tonda Tran, FTV Prima)

Partnerka Lucie Gelemová (38) oznámila rozchod, manželka Dagmar Patrasová (65) vyčkává. Muž v centru zájmu Felix Slováček (77) odjel s přáteli do Jerevanu v Arménii a teď se nestačí divit, jaký je okolo prohlášení šrumec.

Nejvíce ho naštvalo, že jeho syn Felix Slováček ml. (37) popřel tu část vyjádření Gelemové, v němž malířka říká, že až se Felix starší odstěhuje z jejich společně pronajatého bytu, půjde ke svému synovi. „Jsem v Jerevanu na hotelu, jsou tu o dvě hodiny víc, ale mám pocit, že se mi to zdá. Platí, že jsem se synem domluvený, že si odvezu věci k němu a nevím, proč by říkal něco jiného. Vždyť jsem s ním ještě po tom jeho domě chodil a měřili jsme si to tam, jestli se mi tam všechno vejde!“ řekl deníku Aha! saxofonista.

Víc do toho syna ani dceru Aničku Slováčkovou (25) zatahovat nechce. „Vracím se v pátek, s dětmi se sejdu a promluvíme si. Nechci, aby je kdokoliv používal jako figurky na šachovnici. Jsou mezi mlýnskými kameny. Také mám slavit narozeniny. Ale v tomhle všem zmatku zatím vůbec nevím, jak...“ krčí muzikant rameny. To, že Gelemová prohlášení vydala, mu nevadí, naopak. „Luciino prohlášení jsem před vydáním viděl, konzultovala ho se mnou, dokonce určité pasáže na moji prosbu upravovala. S Dádou nemá smysl válčit,“ dodává Slováček, který s manželkou nežije už 7 let. Rozvádět se ale nechce.

Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny

Video se připravuje ...

Škatulata, hejbejte se...

„Felix má v plánu přestěhovat se do domu ke svému synovi, což není v rozporu s tím, že se nadále musí sám starat o dům na Vinohradech, který mu z poloviny patří, má k němu vztah, má tam archiv apod.,“ píše Lucie Gelemová v prohlášení, jež vydala v pondělí. Felix junior na to reagoval slovy: „Upřímně mě nezajímá, co říká paní Gelemová.“

Ex Slováčka o Dádě: Výhružné a vulgární sms! A radikální krok Ivany Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.