Rozchod Slováčka s Gelemovou: Končí sedm let hříchu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozchod Slováčka s Gelemovou: Končí sedm let hříchu?

Lucie Gelemová a Felix Slováček
Lucie Gelemová a Felix Slováček (Martin Hykl)

Tak sláva, starý mlsný kocour konečně dostal rozum a milenku po sedmi letech poslal k vodě. Muzikant Felix Slováček (78) ohlásil rozchod s Lucií Gelemovou (38). Byla to událost týdne, obnášela velké stěhování, oficiální prohlášení, napadání, novinové články, zkrátka velké divadlo.

Druhá míza vyschla, jenomže očividně i konta, Felix už nechtěl sponzorovat Lucii ani její rodinu, přestalo ho bavit dělat medvídka, co koupí, přinese, podrží. Oficiálním důvodem rozchodu je podle Gelemové její touha po dětech a s tím jí ale Slováček logicky pomoct nechtěl.

„Není hloupý. Ona o to usilovala, ale Felix má aspoň v něčem rozum. Stačí, že ji sponzoroval šest a půl roku, celou dobu nepracovala,“ pravila jen lakonicky Dáda Patrasová (65), stále právoplatná Felixova manželka. Pravdou je, že svoji milenku dostal do společnosti, do světa umělců a celebrit, po čemž evidentně silně toužila. Jenže za poslední pandemický rok ubylo večírků, nebylo kam chodit, kde se předvádět. Ubyly i kšefty a oba to začalo nudit. „Ten rok už spolu vlastně nebyli, bylo jen otázkou času, kdy se rozejdou oficiálně,“ má jasno kamarádka Felixe.

Rozchod Slováčka s Gelemovou: Končí sedm let hříchu?

Video se připravuje ...

Pořád Dádu miluje

Stává se, že manželka omrzí. Ale když omrzí i milenka? Taková frustrace! Nezbývá než se vrátit k manželce, pokud je ještě šance. A Felix bude zpět cobydup! „Nikdy vztahy úplně nepřetrhal. Dádu má pořád moc rád,“ dodává kolega muzikant. Fotografové ho xkrát přistihli, jak míří do jejich společně vily na Vinohradech. Naposledy přišel popřát Dádě s biftekem. Podle některých spolu nepřestali ti dva úplně žít ani jako manželé, i když jen občas.

Prodal Horna babičce o dům? A Felix bez milenky: S Dádou nemá smysl válčit!

Video se připravuje ...

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (23. 5. 2021)



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.