Anička Slováčková: Upřímná radost z tátova rozchodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Anička Slováčková: Upřímná radost z tátova rozchodu

Anička Slováčková upřímně o rozchodu táty s Gelemovou: Jsem ráda, že to skončilo!
Anička Slováčková upřímně o rozchodu táty s Gelemovou: Jsem ráda, že to skončilo! (David Kundrát, Mária Rušínová)

Rozchod ji potěšil! Krach sedmiletého vztahu Felixe Slováčka (77) s malířkou Lucií Gelemovou (38) bere jeho dcera Anička Slováčková (25) spíše jako výhru. „Jsem ráda, že to skončilo,“ svěřila deníku Aha! herečka, která se nikdy netajila tím, že má k milence svého otce výhrady.

Právě Gelemová to se ženatým muzikantem ukončila. „Toužím po rodině, životě v rodných jižních Čechách na venkově a s Felixem po sedmi letech společného života ve společné domácnosti zůstáváme přátelé. Bylo to mé rozhodnutí, které vyplynulo z Felixova přístupu,“ napsala Lucie ve svém vyjádření. Slováček prý zatím zůstává bydlet u Gelemové, stěhovat se má v průběhu léta. „Felix má v plánu přestěhovat se do domu ke svému synovi, což není v rozporu s tím, že se nadále musí sám starat o dům na Vinohradech, který mu z poloviny patří, má k němu vztah,“ dodala Lucie.

Dcera Dády Patrasové (65) je ráda, že milenecký vztah jejího otce s malířkou skončil. „Dál už se k tomu nechci vyjadřovat, je to jejich věc, ať si to vyřeší spolu. Pro mě je hlavní, ať je táta šťasný a zdravý,“ dodala Anička s tím, že ačkoliv Lucie Gelemová tvrdí, že bude bydlet u syna Felixe (37), ona o tom nic neví. „Jestli bude zpátky doma nebo jinde nebo u někoho z nás nebo u nějakého úplně jiného člověka, to záleží čistě na něm,“ objasnila dcera Slováčka na soutěži Cewe Fotokniha roku 2021. Felix, který je momentálně kvůli kšeftu v Jerevanu, bude vše řešit, až se vrátí.

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video se připravuje ...

Anička vs. Lucie

Když si Felix našel milenku, nebyla z toho Anička nadšená. „Já nechci nikoho urážet, ale neznám tu paní. Nepotřebuji ji ani znát a to mi k životu stačí. Samozřejmě bych byla radši, kdyby to byl někdo jinej, ale nechci dělat zlo a kazit si karmu,“ prohlásila Anička. I ze strany Gelemové mezi ní byly vztahy na bodu mrazu. „Mohou říct, že jsem učinila několik pokusů o sblížení. Ty se ale bohužel nesetkaly s žádnou pozitivní odezvou. A tak se přiznám, že o to už ani nestojím,“ řekla Gelemová.

Malířka: Výhrůžky od Dády

„Pomluv, intrik a mnoho zlého stran od jeho současné manželky, jsem si v tomto vztahu užila až dost. Patrasová mi navíc mimo jiné od roku 2015 zasahuje i do soukromí, a to zasíláním výhrůžných a vulgárních SMS, které často evidentně nepíše za střízliva... Dlouhou dobu jsem naivně věřila ve změnu a pravdu. Nestalo se tak a já volím jinou cestu, kdy Felix zůstává navždy součástí mého života, nyní však ve vztahu přátelském,“ napsala mimo jiné malířka ve svém prohlášení.

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bublina09
22. 5. 2021 • 13:58

Svatá pravda se vším souhlas, oni ti chlapi myslí jen poklopcem, měl si k sobě najít vhodnou věkově partnerku a ne zlatokopku.

bublina09
22. 5. 2021 • 13:56

Jak to je skutečně vědí jen oni dva a že se mladá trhla od dědka poté, co se zviditelnila a něco i od něj dostala, se nedivím, svého dosáhla a dál se se starým nechce zaobírat, to není žádná perspektiva a hlavně ne, protože se nerozvedl a Gelemka by nic nedědila.,

-bello-
22. 5. 2021 • 00:38

Z Aničky se stala hezká holka!
Já být dcerou Slováčka, tak bych se netajila s tím, že mám k Gelemové odpor .Jakýpak výhrady ! Slovo odpor sedí.

Proč Gelemová tak horečnatě zdůrazňuje, že dala kopačky ona jemu ?! Kecá ve všem! Chtěla bych ji vidět, jak se vrací do Budějovic, odkud přitáhla do Prahy a dotáhla to u nás na "umělkyni ", štět-ku starých pánů a "produkční " Chci vidět, jak balí kufry a kdy maže zpátky!
Až se vrátí Slováček z Jerevanu bude zírat co všechno řekl a udělal a pak napíše Gelemka knihu a neušetří ho ani v popisku jejich sexu.Holt starej a blbej!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.