Tak rozzuřená ještě Dáda nebyla! Drsná pomsta Felixovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tak rozzuřená ještě Dáda nebyla! Drsná pomsta Felixovi

Dáda žádá o rozvod!
Dáda žádá o rozvod! (Blesk)

Hvězda dívčích srdcí Dagmar Patrasová (65) už má lží a vrtochů svého stále ještě manžela Felixe Slováčka (78) plné zuby. Chvíli se jeho chování mohlo jevit jako návrat, než to saxofonista celé totálně »zazdil«. Jenže to byla pro jeho ženu poslední kapka!

„Napřed mluvil o tom, že se nastěhuje zpátky. Po příletu mi ani nezavolal a místo toho mi volali z bulváru, že ho sledovali z letiště a právě teď je u Gelemové v bytě. Předpokládám, že je to další byt, který jí platí z našich rodinných peněz,“ neudržela se v rozhovoru pro Sedmičku Patrasová. „Myslím, že jsem toho vydržela dost, a tohle je konečná. Jdu obratem zavolat právníkovi, chci se okamžitě rozvést!“ oznámila.

Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s ex milenkou Gelemovou, návratu k Dádě i novém vztahu: 

Video se připravuje ...

Dříve prý toto razantní řešení odmítala hlavně z důvodu společného majetku. „Neumím si představit, že bychom si dělili naši chatu, barák nebo třeba obrazy, jež jsem celý život sbírala. Za cenu teroru, který už skoro sedm let trpím, jsem chtěla všechen majetek ochránit pro naše děti. Čeho je ale moc, toho je příliš. Moc ráda bych to vyřešila už jednou provždy, ať si dělá, co chce. Je mi ho akorát líto,“ dodala Dáda. Podle Sedmičky svá slova zřejmě tentokrát myslela vážně. S právníkem už údajně měla dvě schůzky. „Teď už mě nezastaví vůbec nic. Tentokrát to doženu do konce a opravdu se rozvedu. Bude to vysvobození pro mě i naše děti, protože tohle se vydržet nedá,“ okomentovala svoji situaci Dagmar Patrasová. Reality show z vily Slováčkových tak zdaleka ještě nekončí…

Patrasová slaví 65: Čas nechávám plynout, vím, že ho nezastavím

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vilda69
4. 6. 2021 • 06:34

Paní Dagmaro, dej si sedum piv a jednu zelenou

lena40
3. 6. 2021 • 22:25

Teď už jí to za rozvod nestojí. Děda má před sebou rok, maximálně dva života. To dřív umře než je rozvedou.

axana
3. 6. 2021 • 21:25

Patrasová věděla dobře koho si bere. Dejte nám už pokoj. Moc bych se nedivila kdyby Patrasová a Slováček, Gelemová byli domluveni s bulvárem za měsíční apanáž že budou "jako" pořád vymýšlet co bylo, co kbyby...rozvod, nerozvod.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.