Rozmlácená hlava Patrasové: Co zachrání můj život... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozmlácená hlava Patrasové: Co zachrání můj život...

Dáda Patrasová
Dáda Patrasová (archiv Blesku a archiv Dády Patrasové)

Až se zahojí rána na hlavě a vytáhnou jí stehy, má Dáda Patrasová (65) velké plány. Začne pracovat na projektu s pracovním názvem Zpívá celá rodina. To jediné ji prý může opět postavit na nohy! Jinak by se doma zbláznila...

„Hlava naštěstí nebolí a doufám, že se to brzy zahojí,“ řekla deníku Aha! herečka a zpěvačka, která si ve středu vpodvečer rozsekla hlavu na temeni o hranu stolu, když v kuchyni uklouzla na mokré podlaze, a sanitka ji odvezla na ošetření do špitálu. „Potom bych ráda na pár dní navštívila svého přítele Vita v Itálii a po roce se konečně pustila do práce. Práce s dětmi mi moc chybí,“ posteskla si Dáda.

V době covidu byla zavřená doma a kulturní vyžití měla jen u televize. „Hrůza!“ komentovala Patrasová, která má v plánu připravit výpravné představení pro děti s celou svou rodinou. Dokonce pomýšlí na pražskou Lucernu! „Tak pokud covid neudeří, byl by skvělý podzim a Vánoce. Bylo by to něco jako: S Dádou zpívá celá rodina,“ naznačila své plány. Dokonce si už nechala v Brně udělat kulisy.

Bílá a Soukup: Hádka před kamerami. A Patrasová chce dát rodinu dohromady

Video se připravuje ...

„Mám hrající stojku pro žížalu Julii s loutkoherečkou. A ta stojka má několik podob. Buď je žížala na hradě, nebo vylézá z červeného balíčku s mašlí... Máme také nafukovací vánoční stromečky,“ komentuje zaníceně královna dětských srdcí. Představení by doprovázel samozřejmě Big Band Felixe Slováčka (78). Manžel by hrál na saxofon Kdepak ty ptáčku hnízdo máš a další hity, dcera Anička Julie (25) by zpívala a Felix junior (37) by hrál i zpíval. „Myslím, že bychom byli všichni šťastni a děti by byly nadšené,“ dodala Dáda přesvědčeně.

Trávníček přiznal krizi! A Vágner překvapil Dádu špatným hrobem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
19. 7. 2021 • 12:13

Jejda, mobil... Ať bába ZALEZE, mělo být

antonuis.j
19. 7. 2021 • 12:12

😂😂Bába zas byla zpitá, jako vždycky a pořád. Někde nejdřív nablábolila, že spadla že židle když něco hledala v horní skříňce. Najednou vytírala... 😂😂Prostě je to troska zpuchlá a dementní. Skončí jako Bartošová. Mmch Bába Trapasová byla možná trochu "královnou dětských srdcí" před 30 lety, blizna. A zpívat neumí a neuměla nikdy. Ať záležet a dál se neztrapňuje, notora, stejně bude za chvíli po ní.

-bello-
17. 7. 2021 • 19:00

Bože, ona se prezentuje s moniklem a rozbitou hlavou.
Všichni si budou myslet, že zase byla pod vlivem.
a prej chudák Slováček, pořád plít nemůže.Dyt tam jakživo neplel.
A vůbec , žádnou velkou opravu to nepotřebuje, ale ta fasáda je tak hnusná, že tam barvou vybočuje.Od samého začátku !

Alva
17. 7. 2021 • 15:33

Zpívat neumí, tak ať už odpočívá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.