Klíčové vyšetření Aničky Slováčkové! Doufám, že ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Klíčové vyšetření Aničky Slováčkové! Doufám, že ...

Anička v posledních letech prošla obrovskou proměnou
Anička v posledních letech prošla obrovskou proměnou (Instagram, archiv)

Slováčkové byla ve 24 letech diagnostikována rakovina prsu, se kterou se statečně poprala. Sama přitom dobře ví, že stále ještě nemá tzv. vyhráno. V lednu na Aničku tudíž čeká další lékařská kontrola.

„Zdravotně už jsem naštěstí v pořádku, cítím se stále stejně dobře, nepozoruji žádnou změnu. Další kontrolu mám ale až začátkem příštího roku, tak doufám, že se dozvím, že jsem pořád zdravá," přiznala mírnou obavu  Anička Slováčková (26) webu ŽivotvČesku.cz. Přesto se talentovaná dcera slavných rodičů stále nenaučila více šetřit. Co dát například šanci troše blahodárného cvičení?

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu!

Video se připravuje ...

„Jsem v hrozném koloběhu práce, a tak na pohyb nemám prostor. Kdybych vstávala v pět ráno, tak bych to asi stíhala, takže jsou to možná jen výmluvy. Ale když chodím spát pozdě a vstávám brzy, bývám potom hrozně unavená. Vím, kde mám svoje limity, abych se ještě cítila dobře, a asi není ideální jít až za ně," sype si popel na hlavu zpívající herečka. 

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.