Patrasová s dcerou se radují: Zbavili se pijavice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Patrasová s dcerou se radují: Zbavili se pijavice!

Dáda Patrasová vypadá skvěle
Dáda Patrasová vypadá skvěle  (instagram.com)

Saxafonista Felix Slováček (78) žil po boku umělkyně Lucie Gelemové (38) několik let. Před nedávnem ale jejich vztah skončil, což udělalo radost nejen jeho manželce Dádě Patrasové (65) ale i jejich dceři Aničce Slováčkové (26).

Není tajemstvím, že milenka Felixe Slováčka (78), Lucie Gelemová (38), nebyla v jeho rodině vítaná. Nikdo ji příliš nemusel a umělkyni se spíš všichni vyhýbali. Není proto divu, že když dal Felix Lucii vale, celá rodina radostí div nebouchla šampaňské.

Dáda zuří: Felix ze mě dělá krávu! A Arabele Nagyové zachránila život dcera

Video se připravuje ...

„Já jsem hlavně strašně šťastná, že jsme se konečně zbavili té zlatokopky, která nám tak dlouho ničila život. Přisála se na Felixe jako na klíště a nechtěla se ho za žádnou cenu pustit, ale naštěstí už je definitivní konec,“ pronesla Dáda spokojeně pro web Extra.cz. I jejich dcera Anička přiznala, že má z rozchodu otce radost. Teď totiž můžou být zase všichni pospolu.

Felixova zpověď o Dádě a alkoholu. A mrazivá poslední slova Karla Gotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.