Patrasová nebo Gelemová? Slováček dá košem oběma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Patrasová, nebo Gelemová? Slováček dá košem oběma

Vánoce Slováčka: U stolu s Dádou, u stromečku s Gelemovou se konat nebudou
Vánoce Slováčka: U stolu s Dádou, u stromečku s Gelemovou se konat nebudou (Instagram)

S manželkou Dádou Patrasovou (65) se účastnil natáčení silvestrovského pořadu pro Českou televizi, s expartnerkou Lucií Gelemovou (35) přesně o týden později pokřtil knížku spisovatelky Šárky Zmátlíkové Bájná lhářka. Felix Slováček (78) prostě stále osciluje mezi dvěma ženami svého života!

Ovšem na Vánoce dá zřejmě košem oběma a dá přednost své třetí vášni! „Dva roky jsem nebyl u moře a teď nejvíc toužím po tom, jet do tepla. O Vánocích jsem se zatím nebavil ani s Dádou ani s Lucií, protože možná vůbec nebudu v Česku. Kamarád mi doporučil úžasný resort na Zanzibaru a já vážně zvažuju, že svátky strávím tam,“ přiznal deníku Aha! Slováček na křtu knížky, která pojednává o životě s alkoholikem. 

Felix Slováček a Lucie Gelemová: ZASE SPOLU!

Video se připravuje ...

S manželkou už Slováček netráví vánoční svátky několik let, poslední roky je slavil s Gelemovou na její rodinné chalupě v jižních Čechách. Přesně tak o tom hovořili před loňskými svátky. „Většinou si užívám už odpoledne s Aničkou, Felixem, vnuci jsou pak už ospalí a já ujíždím za Lucií na chalupu, kde je připraven vánoční stromeček a úžasné vánoční menu,“ prozradil tehdy svůj tradiční štědrodenní program. Letos v květnu se Felix s Lucií po sedmi letech rozešel, jestli se však Patrasová těšila, že letošní Štědrý večer stráví s ní, zřejmě bude zklamaná...

Felixova zpověď o Dádě a alkoholu. A mrazivá poslední slova Karla Gotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
22. 11. 2021 • 14:12

Dilema k smíchu....když senior neví co v životě chce, není to mladý zajíc co si teprve třídí své pohledy na život :-
Dědulo Slováčku uvědom si, že život není nekonečný a už k tomu konci nemáš logicky mraky let.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.