Dáda si rýpla do Gelemové: Už to u ní zažila s Felixem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dáda si rýpla do Gelemové: Už to u ní zažila s Felixem!

Otevřený rozhovor Felixe Slováčka: K Dádě se vrátím, až se měsíc neopije! A dál nocuje s exmilenkou
Otevřený rozhovor Felixe Slováčka: K Dádě se vrátím, až se měsíc neopije! A dál nocuje s exmilenkou (Foto: Martin Hykl, David Kundrát, archiv)

Pár měsíců po rozchodu s hudebníkem Felixem Slováčkem (78) byla malířka Lucie Gelemová (38) spatřena na večeři s jiným mužem. Přestože stále ještě manželovi Dády Patrasové (65) pomáhala po jeho kolapsu, před kterým s ním navštívila i společenskou akci, zřejmě za Felixem udělala tlustou čáru. Večeře sice měla být pouze pracovní, drsně poučená Dáda má ovšem jiný názor…

Pokud by mělo jít o rande, je již nad slunce jasné, jaký typ mužů půvabnou malířku přitahuje. Povečeřela totiž s postarším mužem. Spekulace o jiné než pracovní schůzce Gelemová nicméně vyvrací.

Felix Slováček a Jiří Suchý skončili po kolapsu v nemocnici!

Video se připravuje ...

„Žádného nového partnera nemám. Pán je kupec obrazů z výstavy, kterou jsem ukončovala, vyklízela právě ve čtvrtek. Zašli jsme na drink, vzájemně si poděkovali a každý pak jel k sobě (on do hotelu Imperial a já pokračovala stejným taxíkem do Malešic). To je celé,“ cituje malířku web Expres.cz.

Link

Lehké déjà vu přitom ovšem zažívá zákonitá manželka Felixe Slováčka, herečka Dáda Patrasová. Ta si nemohla odpustit pár komentářů na konto bývalé milenky svého manžela.

Felixova zpověď o Dádě a alkoholu. A mrazivá poslední slova Karla Gotta

Video se připravuje ...

„Je to podobné jako u nás. Také to mělo být jen o práci, ale točila se kolem Felixe víc a víc. Možná to bude podobné i u tohoto pána. Přijde mi to jako přes kopírák,“ tvrdí Patrasová s tím, že s Felixem opět udržuje dobré vztahy. A co se mladé malířky týče, je Dáda ráda, že je celá tato kauza snad nadobro uzavřena.



Přečtěte si
-bello-
3. 11. 2021 • 23:47

Se pominu !
Ta podivná malířka měla výstavu v pánským klubu v Obecním domě.Namalovala " portréty " politiků před volbami.
N e n í to žádná malířka, ty portréty jsou děsivá pecka mezi oči kultivovaným Čechům-
Myslím, že chtěla vypadnout do jižních Čech, protože na práci na Hradě opravdu neměla.Tak co tu dělá ? ..
Slováček pro ni pracoval na kontaktech převelice. Uvedl ji tam, kam by sama nikdy nedosáhla. Zjevem se vylepšila o 100 % (asi tak, jak Gottová vedle Gotta ) Nyní už nabaluje kontakty sama.
Radost mi dělá, že snad žádný zatím galerista ji v Praze nevystavuje.

begonie
3. 11. 2021 • 12:09

Patrasovou nechápu - každá jiná by už dávno požádala o rozvod, Vzhledem k velkému majetku by měli oba dost..... Stále se jen ztrapňuje a vnucuje se mu a on o ni už mnoho let nestojí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.