Na kolik přišla Gelemová Patrasovou? Z vyčíslení jde mráz po zádech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Na kolik přišla Gelemová Patrasovou? Z vyčíslení jde mráz po zádech

Felixův návrat po 7 letech překvapil
Felixův návrat po 7 letech překvapil (D. Černovský, M. Rušinová, archiv Blesku)

Sedm let s milenkou Lucií Gelemovou (38) stálo Felixe Slováčka (78) docela ranec. Jenom za byt a její malířskou školu saxofonista vysolil 2 640 000 korun. A půlku z toho platila jeho manželka Dáda Patrasová (65). Celkem ho milenka musela stát minimálně 3 miliony korun.

Mají totiž bezpodílové vlastnictví manželů a naprosto každá jejich koruna, ať ji vydělá kdokoli z nich dvou, je společná! A byly doby, kdy Dáda vydělávala víc než Felix. Jak jsme zjistili u Supraphonu, jenom žížala Julie Dádě za 30 let vydělala 30 milionů. 

„Ano, byt mě stál měsíčně 25 tisíc korun a Knížákova škola, kam Lucie chodila tři roky, stála 15 tisíc měsíčně,“ přiznal Aha! Slováček. A hudebník Lucii dopřával i hodiny zpěvu. „Lucie Gelemová ke mně chodila týdně na dvě hodiny zpěvu a to u nás stojí 1000 korun,“ přiznal Aha! zpěvák Patrik Stoupa. To ale není zdaleka všechno! Felix Lucii oblékal do luxusu, kupoval jí šperky a kabelky, bral na nákladné dovolené, drahé večeře.

Dáda chce odškodnění za Felixovu milenku! A za Kubišovou nesmí dcera

Video se připravuje ...

Slováčkova manželka je samozřejmě ráda, že ho má po sedmi letech zase doma. Na druhou stranu se ale vzteká. „Když si uvědomím, kolik let života mi vzalo manželovo chování, je mi špatně. A když si uvědomím, kolik společných peněz vrazil Felix do paní Gelemové, je mi ještě hůř a mám na manžela strašný vztek,“ komentuje s tím, že když si tohle všechno uvědomí, otvírá se jí nůž v kapse.

Na druhou stranu se jí Felix omluvil s tím, že si je vědom, jak moc jí ublížil. „A co na tohle máte říct? Dokonce uznal, že jsem měla pravdu, když jsem ho varovala, že je to zlatokopka, která ho nakonec zničí. No, nechme toho. Mám ho zase doma a uvidíme, jak to bude klapat,“ říká Dáda. A Felix? „Ani náhodou by mne nenapadlo, že se Dádino proroctví vyplní. Omlouvám se svojí ženě za svoji naivitu a blbost,“ zakončil Slováček.

Felix zuří: Exmilenka se musí vystěhovat! A Gottová v léčebně kvůli alkoholu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
23. 12. 2021 • 12:00

illenne + borka30
-------------------
obě vezmu naráz, protože u vás je to o ničem !
a) moje vyjadřování je dobré, slovní zásoba skvělá a na Gelemovou a Slováčka sedne:Moje vyjadřování není nikdy vulgární , nebo slizké, jak často zde bývá na diskuzi
b) jen tupá holka by se zaprodala dědkovi , tím myslím všechny včetně Gottové Ivany.Neexistuje nic co by zdravě narozenou, chytrou a hezkou holku k tomu donutilo.Ivana Gottová měla hodně daleko do kráásy, ale jako vymetačka barů stíhala konejšit mladým tělem stařičké zájemce , Gelemová atd je to samé.Zamilovaly se do slávy a potažmo pak výjimečného postavení.To je všecno. závidět jim denodenně dědy v pokoji můžete jen Vy dvě !
c) pro mě byl Gott coby muž osoba lehce slizká a naprosto bezpohlavní. Jeho zpěv ustojím, ale ne na dlouho, není můj zpěvák.
A už dejte pokoj.Kdo by , proboha, mohl závidět Gotta, nebo Slováčka ?
Jste bláznivé babky ?

illenne
21. 12. 2021 • 00:19

Vy asi -bello- budete nejspíše elita národa . Proč Vám vadí Ivana Gottová, protože si Karel Gott nevzal Vás? No to by si asi dal. Ještě, že on svoji ženu skutečně miloval a nepotřeboval k tomu Vaše požehnání. Dagmar Patrasovou vynášíte pomalu do nebes a s chutí znectíte Lucii Gelemovou.

borka30
20. 12. 2021 • 16:40

-bello- Strašné tvé vyjádřování. Dáda je nejlepší, protože jej klovla, když byl ženatý?

-bello-
20. 12. 2021 • 11:15

Stála ho mnohem víc peněz a je slizká. Muchluje se s dědkem let a čeká ..!Je zajímavé, jak ty štět-ky od starých dědků pořád zdůraznují, jak se o své dědky starají.I taková I.Gottová .Ony si je neurvaly , aby se o ně straly.Naopak, aby se dědkové starali o ně, jako o princezny. Tyhle kecy jsou strašně stupidní.A že Knížák ji měl ve škole ?Myslím by ji vykopnul, kdyby nebylo Slováčka.Tak blbej Knížák není, aby tohle bral za malířku.

Patrasovou ta hnusná ště-ka urážela malůvkami , že má lejno na hlavě apod. Bylo to strašný a ty neumělé postavičky, kdy proporčně ani nedala tělo s rukama dohromady- prej malířka.
Psychouš Gelemová měla dostat pár facek od Slováčka hned v úvodu. Urážela jeho ženu.A teď ta cuchta vyhrožuje a natáčí si Slováčka, který zavřel peněženku ?
Jak říkám, na tohle je lék, pár facek někde za rohem a hezky z obou stran!
40 letá slečna Gelemová se fláká po Praze, na Hradě u památkářů pohořela / nic neumí / a loví dědky. Chtěla přece domů do Budějovic, ne?
25 tis. nájem ?
To je u nás v centru za garsonku. Jak velký příjem vlastně ona danila za loňský rok?
Ten trubec jí sjednával kšefty a dokonce jí byla servilně nějakou "spisovatelkou " nabídnuta illustrace knihy
Pořád jsem říkala, protože to vím, že Patrasová byla produktivnější, než Slováček u Gotta a pak sám.

amej
20. 12. 2021 • 08:57

Osobně se divím Patrasové i Gelemové

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.