To už stačilo! Slováček dal Gelemové nůž na krk | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To už stačilo! Slováček dal Gelemové nůž na krk

Felix Slováček s Luckou Gelemovou na premiéře filmu
Felix Slováček s Luckou Gelemovou na premiéře filmu (Martin Hykl)

Roky se u svého o čtyřicet let staršího milence má Lucie Gelemová (37) jako v bavlnce. Dříve si ji podle webu Expres.cz Slováček hýčkal rád. Momentálně mu ale nejspíš došla trpělivost. Prý se musí naučit finanční soběstačnosti!

Když před pěti lety Slováčka „klofla“, všichni o ní prý mluvili jako o vypočítavé potvoře. Ačkoliv hudebník svoji mladou lásku dlouho hájil, šťouravé okolí nebylo nejspíš od pravdy daleko. Gelemová si zvykla na drahé dárky, dovolené, vysoký standard. Jenže sama nejspíš portmonku z kapsy nikdy nevytáhla. V době, kdy každý musí myslet na zadní vrátka, nejspíš Felix začal mít lehkovážného utrácení plné zuby.

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video se připravuje ...

Alou do práce!

Dle webu Expres.cz se totiž rozhodl, že už všechno sponzorovat nehodlá. Proto mladé výtvarnici nezbylo nic jiného, než si zajistit vlastní příjem. „Lucka jde konečně do práce, už bylo načase. Jde pracovat na Pražský hrad,“ přiznal sám Felix před časem Expresu.Tak hlavně aby tam chvilku vydržela!

Stašová je v nemocnici na kapačkách! A Gelemová se drsně pustila do Patrasové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.