Je mu sedmasedmdesát a přitom se chová prý jako nezodpovědný kluk! Dagmar Patrasová (64) vůbec nedokáže pochopit, proč její stále ještě manžel navštívil v současné značně pohnuté době kunratickou restauraci. To nikoliv jen proto, že patří do ohrožené skupiny. Ale zejména kvůli jejich dceří Aničce.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Patrasové může být jedno, jestli Slováček žvaní v hospodě, nebo doma s Gelemovou.Co do nálože Covid je to jedno.Gelemová je z prodavačky v lékárně nyní umělkyní a "produkční " na Hradě a bůhví s kým tam toká a koho ta náádhera tupá péruje! Patrasová je pitomá, když to vůbec komentuje. Měla říct , dědek je obézní z lékárny odchází s půl igelitkou plnou léky a tak je na čase abychom zkontrolovali jeho závěť, abychom nepřišli o střechu nad hlavou.
Gelemová mi tupostí, hamižností a povolností k sexuální vlažnosti dědků připomíná Gottovou Ivanu.Taky hrůza !
No spíše trapná Patrasová...už vidím,jak za ní pan Slováček denně chodí ))...lže kudy chodí a hlavně,když chce někoho kárat,tak ať si zamete před svým prahem...není to dávno,co řídila ožralá..klidně mohla srazit děcko...ale to by nebylo její co...kdysi jsem ji měla ráda,ale tak se mi zhnusila,fuj...