Gelemová prohrála »boj« o Felixe? Slova Dády naznačují mnohé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gelemová prohrála »boj« o Felixe? Slova Dády naznačují mnohé!

Dáda Patrasová a Felix Slováček s milenkou Lucií Gelemovou
Dáda Patrasová a Felix Slováček s milenkou Lucií Gelemovou (Profimedia)

Hvězda dětských srdcí má za sebou náročný rok. Bouračka v podroušeném stavu, nemoc dcery, covid-19 a neustálé přetahovačky o Felixe s mladší milenkou. To vše ubírá síly. Jenže možná se blýská v jejím případě na lepší časy. Nic prý zatím definitivně neskončilo. Ani vztah s otcem Dádiných dětí, Felixem Slováčkem (77).

Dagmar Patrasová se dle webu Expres.cz netají tím, že je u ní hudebník a saxofonista poslední dobou zase „pečený, vařený“. A jeho právoplatná manželka o něj bojuje. Útočí prý tou nejrafinovanější ženskou zbraní – domácí kuchyní. „Vidíme se denně, kolikrát mu i uvařím nebo si jen tak povídáme. Samozřejmě že mu i letos koupím dárek k Vánocům, jsme přece stále manželé. A jestli budu na Vánoce sama? Tak to si nemyslím,“ svěřila se Blesku s tím, že její manželství je plnohodnotné. Ať si pod tím každý představí, co chce.

Dáda Patrasová: O koho se teď doma stará? A jak je na tom dcera Anička?

Video se připravuje ...

Tuto verzi své ženy ale Felix Slováček odmítá. „Nevím, proč Dáda zase začala vyprávět, jak se o mě stará. Skoro tam nechodím, jsem s Lucií, hodlám s ní být i nadále a jsem s ní spokojený. S Dádou se moc nevídáme. Z naší vily jsem si dokonce už odstěhoval i kancelář, mám ji už několik měsíců v Našem vojsku. Teď se tam stavuju, jen když potřebuju vytřídit nějaké staré papíry, abych nevyhodil něco, co budu ještě potřebovat,“ měl říct naštvaně. Tak jak to tedy doopravdy je?



Přečtěte si
blamal
3. 12. 2020 • 08:13

Koukam, ze je mezi diskutujicimi schovana i Gelemova... jeji vytribeny diskutersky styl presne odpovida tomu hnoji, co ma uvnitr, a co ji strika ze studenych, zlych oci i kamenneho xichtu. Hnusiba cisi i z jejich mazanic. Povahu nepredelate, vy uboha chtindo, a karma je zdarma!!

antonuis.j
2. 12. 2020 • 17:44

Bába by neměla chlastat. Anebo ať se klidně uchlastá, ale když má trojku v žíle (což má ímrvére), tak ať drží hubu, dementka. A ještě zapomněla prasnice tlustá dementní na "milence" Vita. Ten tam chodí na svačiny, ne. Bába je totálně vypitá už.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.