Dagmar Patrasová: PES JÍ V NOCI ZACHRÁNIL ŽIVOT! Požár v domě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dagmar Patrasová: PES JÍ V NOCI ZACHRÁNIL ŽIVOT! Požár v domě!

Patrasová prožila noc hrůzy.
Patrasová prožila noc hrůzy. (Foto Aha! – Martin Hykl, Jakub Poláček, ara)

Paničce zcela oddaná Fatty poznala, že tady jde o život. Fena vlčáka vrazila Dádě Patrasové (64) uprostřed noci do ložnice a nemilosrdně ji vzbudila. „Tahala mě z postele, já ji rozespale odháněla, ale nedala se,“ popsala noční dobrodružství ve vile manželka Felixa Slováčka (77).

Když sešla se psem po schodech, už cítila kouř. Chtěla si rozsvítit, ale zjistila, že nejde proud. Zápach kouře sílil, jak se blížila do suterénu. Byly to nervy!

„Myslela jsem, že jen nahodím pojistky, jenže to už jsem zjistila, že vyhořela strojovna u bazénu!“ řekla deníku Aha! Patrasová. „Závada byla v zásuvce ve zdi. Máme tam všude dřevěné obložení, mohlo se stát skutečně velké neštěstí,“ poznamenala Dáda rozechvěle. Děkuje Bohu, že v zimě většinou bere svou čtyřnohou kamarádku do domu. Kdyby ji jako správná hlídačka včas nevzbudila, bylo by zle.

„Felix hned ráno všechno prohlédl. Měli jsme tam sídlo naší firmy a plánujeme tam letos rekonstrukci kvůli vlhkosti. Musíme nyní nechat rovnou udělat i nové rozvody elektřiny,“ uzavřela Patrasová. Na tuhle noc opravdu dlouho nezapomene...

Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře!

Video se připravuje ...

Felix z toho nemá radost

Manžel Felix má s domem starosti, i když zrovna nehrozí požár. „Jsme tu už sedmatřicet let. Dům je ve svahu, ten roh má tendenci stále vlhnout, nemám z toho radost. Dělali jsme už nové okapy a stoupačky, ale pořád to tam je. Teď je o důvod víc se do toho pustit,“ řekl Aha! Slováček.

Dáda Patrasová: O koho se teď doma stará? A jak je na tom dcera Anička?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
6. 2. 2021 • 17:02

vilda 69- vy jste u toho byl?, i vy budete jednou starý, to je jediná spravedlnost na světě, každému stejně, možná si zopakujte češtinu, potom pište, možná jste také pod vlivem.....

DWEI
6. 2. 2021 • 09:12

hadaja - Bulvár je musí milovat - diky této familii mají stále o čem psát

hadaja
6. 2. 2021 • 08:41

Už jsem se bala, že nemají nové historky, 2 dny neumřel nikdo s kym chodila, mladá zdravá, tak už taky není o čem psát, tak jesté, že málem chytl barák, hrozná familie.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.