Drsný příběh finalistky show Peče celá země: VYHOŘEL JÍ DOMOV! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drsný příběh finalistky show Peče celá země: VYHOŘEL JÍ DOMOV!

Anička během natáčení první řady Peče celá země.
Anička během natáčení první řady Peče celá země. (Foto Hasiči Malá Skála a ČT)

Štěstí v neštěstí měla cukrářka Anna Klápšťová (24) z populární kulinářské show Peče celá země! Jen zázrakem společně s rodinou přežila požár jejich domu v obci Líšný na Liberecku. O domov přišli, ale žijí a do toho se hromadí peníze od kamarádů, kolegů a dalších lidí, aby si mohli zařídit nové bydlení.

K požáru došlo minulou sobotu. Anička nyní popsala, že ji v šest hodin ráno vzbudilo, jak z jejího polštáře šlehaly plameny. „To, co se v sobotu ráno stalo, ze své hlavy nikdy nevymažu. Všem ze srdce děkujeme za jakoukoliv pomoc,“ napsala cukrářka na Instagramu a poděkovala hasičům, sousedům, lékařům, kamarádům a blízkým. Proč začalo hořet, ale zatím hasiči nesdělili.

Otevřeli účet

Obec Líšný zareagovala takřka okamžitě a zřídila transparentní účet, na kterém můžou lidé Aničce a její rodině finančně pomoci. Číslo účtu sdílí a také na něj finance zasílají i kolegové cukrářky z televizní show.

Cukrářka Mirka van Gils (60): Proč skončila v Peče celá země?

Video se připravuje ...

„Nejen ona, ale i celá její rodina nyní potřebuje podpořit. Pokud máte možnost zaslat jí na veřejnou sbírku jakoukoliv finanční pomoc, bude to znamenat mnoho,“ napsala porotkyně první řady Peče celá země Mirka van Gils Slavíková (61). „Myslím, že bude ráda za jakoukoliv pomoc včetně darování věcí či finanční podporu,“ dodala na své stránce moderátorka soutěže Tereza Bebarová (46).

Další řada

Česká televize letos odvysílá další řadu Peče celá země. Porotkyně van Gils Slavíková už v ní ale po neshodách se štábem vystupovat nebude.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.