Muzikálová herečka Markéta Poulíčková: Skončila na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Muzikálová herečka Markéta Poulíčková: Skončila na ulici!

Markéta Poulíčková
Markéta Poulíčková (Instagram)

Nejhorší pondělí 2. května ve svém životě zažila muzikálová zpěvačka Markéta Poulíčková (34). V domě, kde s přítelem a psem čivavou bydlí, v 15:30 v jednom z bytů vypukl požár, který hasiči dostali pod kontrolu až ve 20 hodin! Kvůli hašení ohně se však druhý den muselo všech asi 200 lidí, kteří dům s přibližně 80 byty obývali, vystěhovat.

A právě mezi nimi byla i zpěvačka, která se zúčastnila druhé řady Česko hledá SuperStar a posléze v roce 2012 – Hlas ČeskoSlovenska. V době, kdy v domě začalo hořet, Markéta ani její přítel, bubeník Zbyňek Raušer, který je členem kapely Portless, nebyli doma, ale za to jejich milovaný pejsek čivava ano! „Naštěstí se podařilo dostat ji ven v pořádku díky hasičům. Ale nejhorší minuty v mém životě. Stále je vystrašená, ale naštěstí je v pořádku,“ řekla Aha! Poulíčková, která skončila na ulici jen s kufry. 

Zasnoubená SuperStar Martina Balogová: Svatba ano, ale další dítě ne!

Video se připravuje ...

„Náš byt je OK, ale co nenapáchá oheň dodělá voda. Není elektřina, voda a chybí střecha. Každopádně minimálně měsíc až dva se tam nemůžeme vrátit,“ dodala Markéta.
Stihli zabalit do kufrů nejnutnější a odstěhovat se ke kamarádům. Každopádně zpěvačka i přes šílenou zkušenost dál hraje v muzikálu Láska je láska v Divadle Lucie Bílé.
Hasiči zveřejnili video ze zásahu, ze kterého je patrné, že vyhořelé byty jsou zcela zničené. Na záběrech z dronu jsou pak vidět i rozsáhlé škody na střeše. Podle mluvčí Prahy 11 Anny Kočicové je aktuálně kvůli požáru vystěhováno asi 200 lidí, kteří bytový dům obývali. V domě je asi 80 bytů.

Požár domu za 100 milionů

Vysoko šlehající plameny a hustý černý dým vyděsily v pondělí odpoledne Pražany. Na Chodově hořelo horní poschodí většího obytného domu, na místo vyrazilo několik jednotek hasičů, vyhlášen byl čtvrtý, zvláštní stupeň poplachu. Hasiči později uvedli, že škoda vyšplhala ke 100 milionům, příčinou požáru byla lidská nedbalost. Informovala o tom mluvčí pražských hasičů Kateřina Suchánská. Požár vypukl v jednom z bytů a rozšířil se i do střešní izolace. 

SuperStar: Soutěžícího přišla podpořit známá sestra!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.