Šok pro fanoušky show Peče celá země: Velké změny v porotě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šok pro fanoušky show Peče celá země: Velké změny v porotě!

Mirka van Gils Slavíková nebude účinkovat ve druhé řadě show Peče celá země.
Mirka van Gils Slavíková nebude účinkovat ve druhé řadě show Peče celá země. (Blesk)

Druhá řada oblíbené show Peče celá země se opět objeví na televizních obrazovkách, diváky ovšem čeká pár změn. Hlavní je bezpochyby ta, že porotkyně Mirka van Gils Slavíková (60) se již v pořadu neobjeví. Rozhodla se tak dobrovolně?

Díky svým výrazně barevným vlasům působila extravagantním dojmem, po chvíli se ale držitelka francouzského titulu Professeur en Sucre d’Art stala mezi diváky oblíbenou tváří show České televize. Populární cukrářka se nicméně v druhé řadě neukáže. „Je čas posunout se dál. Bylo mi ctí být u startu české verze show Peče celá země,“ napsala Slavíková na sociální síti.

Mirka van Gils Slavíková prozradila: Druhá řada Peče celé země bude! Co brzdí natáčení?

Video se připravuje ...

Kdo by si myslel, že se pro tento krok rozhodla světoznámá cukrářka dobrovolně, má se na omylu. Česká televize nejprve tvrdila, že spolupráce s Mirkou není ještě definitivně ukončena, nakonec ale vše dopadlo jinak. „To rozhodnutí nebylo její, bylo z České televize,“ uvedl Mirčin manažer David Brázda pro deník Blesk. V pořadu, na který se fanoušci mohou těšit v příštím roce, tak budou vedle 12 soutěžících k vidění Josef Maršálek (39) i nová porotkyně Michaela Landová, která je nejen lektorkou cukrářských kurzů, ale i blogerkou a spisovatelkou.

Žemlovka podle Mirky van Gils

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.