Bebarová štěstím bez sebe: Po konci v Ulici získala pohádkový kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bebarová štěstím bez sebe: Po konci v Ulici získala pohádkový kšeft!

Herečka a dabérka Tereza Bebarová
Herečka a dabérka Tereza Bebarová (Dana Kolářová)

Někteří fanoušci Terezy Bebarové (44) se do dneška nemohou smířit s jejím odchodem ze seriálu Ulice.  Herečka má pro ně však dobrou zprávu, o svou oblíbenkyni nepřijdou. Po zkušenosti s moderováním v pořadu Peče celá země se představí v roli moderátorky ve vlastním lifestylovém magazínu.

Jako moderátorka se u diváků osvědčila v pořadu Peče celá země, nyní bude předávat všemožné vychytávky do kuchyně, zahrady nebo dílny. Kromě toho potěší i milovníky módy, zdravého životního stylu a zabrousí do ezoteriky i duchovna. „Když jsem před pár měsíci experimentovala s Instagramem, zjistila jsem, že u nás existuje hromada ohromně šikovných lidí, kteří mi stále posílají různé tipy a triky, ať jde o vaření, pečení, ale také o módní trendy, nebo zdravý životní styl. A my s partnerem, jak jsme byli teď zavření doma kvůli tomu viru, tak jsme si řekli, že by bylo super tyhle lidi nějak propojit, zkontaktovat, aby vznikla právě taková burza nápadů, prostor pro všechny, kteří budou mít chuť se o své zkušenosti podělit s ostatními,“ prozradila Super.cz Bebarová.

Do svého pořadu si bude herečka zvát i hvězdné hosty. Těšit se tak můžete nejen na její kolegy z divadla, ale také na bývalé tváře seriálu Ulice. Podle webu Super.cz se o sladké recepty a pečení se postará její kamarád a cukrář Josef Maršálek, zatím víc detailů prozradit nemůže.

V roli moderátorky se Bebarová cítí dobře, na herectví prý ale nezanevřela. „Možná by si mohl někdo myslet, že díky odchodu z Ulice zanevřu na herectví, ale to samozřejmě nehrozí, herectví je moje srdcová záležitost a už se těším na nějakou krásnou roli. Ale pravdou je, že díky pořadu Peče celá země jsem získala spoustu zkušeností. Ta parta byla tenkrát skvělá a setkání s nimi mi dalo odvahu vůbec o roli moderátorky dál uvažovat, takže ano, jsem stále herečka, ale našla jsem chuť stát se i moderátorkou,“ svěřila se Bebarová.

Tereza Bebarová obětovala Ulici vše, teď dostala padáka: Znali i můj sexuální život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
7. 6. 2020 • 19:03

Pohadkovy. To je mrazive

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.