Byla to msta? Takovouhle věc vám nikdo do očí neřekne, tvrdí Bebarová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Byla to msta? Takovouhle věc vám nikdo do očí neřekne, tvrdí Bebarová

Tereza Bebarová
Tereza Bebarová (TV Nova)

Z toho šoku se fanoušci Ulic stále nemůžou vzpamatovat! Tereza Bebarová (44) alias Světlana totiž seriál opustí. A všechno směřuje k tomu, že její roli nechají tvůrci zemřít.

Vyplývá to z informací, které má magazín Aha! TV k dispozici. „Mně jako oficiální důvod konce v seriálu Ulice bylo řečeno, že si scenáristé už nadále nevědí s postavou Světlany rady. A s tím já už moc nenadělám,“ napsala ve vyjádření Tereza. Nevyvrátila ale, že za jejím odchodem z Ulice může být spolupráce s projektem Peče celá země, který spadá pod Českou televizi.

Už totiž moderovala první řadu, která byla velmi sledovaná, a teď se chystá na natáčení druhé série. To začne v červnu. „Tuhle informaci vám nemohu potvrdit, ale ani vyvrátit. Navíc takovouhle věc vám nikdo do očí neřekne,“ vyjádřila se Světla z Ulice ke spekulacím.

„Ze své strany mohu pouze říct, že já mám, co se týče účinkování v pořadu Peče celá země, svědomí čisté, protože v době, kdy jsem tento pořad podepisovala, mi na Nově smlouva končila – a navíc mi bylo řečeno, že moderace na konkurenční TV nikomu nevadí,“ vysvětlila herečka, jak celou situaci okolo údajné žárlivosti ze strany producentů Ulice k její účasti v jiném sledovaném projektu vnímá.

Tajemství Bebarové z Peče celá země: Z natáčení odbíhala kojit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
18. 5. 2020 • 10:20

debility vypouštíš ty šmudlo. Ať se dívá každý co na co chce. Vyjádřil jsem svůj názor, že je to debilita pro MĚ! Pochopeno? Fńukání v bulváru paní nijak nepomůže. Spíš by se měla radovat, že se toho hnusu (můj názor ) zbavila.Dostala ještě od života šanci stát se opravdu herečkou v něčem kvalitním. Pokud o to tedy stojí a nejde o peníze

mejlika
16. 5. 2020 • 19:29

Já se rozhodně nebudu seriálů zastávat, ale došlo vám libore a morde, že někdo na to kouká rád a naopak vidí jako debilitu americké veselohry, kriminálky, či sci-fi ... a nebo je pro něho debilita fotbal, hokej, atd. Tak než napíšete ty svoje rozumy, tak trochu přemýšlejte, než ty svoje debility pustíte do éteru

libormer
16. 5. 2020 • 18:59

Škoda, že nešli péct všichni z Ulice. Aspoň by tak krav.na skončila. Ale bezomzkové by se koukali na nějakej jinej nekonečnej blábol, co někdo nasmolil. Lidi to nepoučí, je to ztráta času o ničem, nic se z toho nikdo nenaučí, je to jenom o tom, vyrejžovat peníze na reklamách mezi tím, co se ve třech místnostech lidi motají. Debil.ta.

mord
16. 5. 2020 • 14:52

Je naprosto nepodstatné jestli v takové slatanine bude ta či ona. "Fanoušci" to mají u zadele. Pokud by si sama sebe vážila byla by ráda že už v té pitomosti není a přestala fnukat v bulvaru. To z ní dělá opravdu smutného zoufalce a nulu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.