Hvězda Ulice je po smrti: Rodina tajila smrt čtyři měsíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hvězda Ulice je po smrti: Rodina tajila smrt čtyři měsíce!

Protagonisté Ulice budou mít dlouhé prázdniny
Protagonisté Ulice budou mít dlouhé prázdniny (TV Nova)

Až teď fanoušci seriálu Ulice mohou oplakávat smrt štamgasta Lojzy Navrátílka. Rodina totiž jeho smrt tutlala čtyři měsíce. Herec Zdeněk Hess (†79) není mezi živými už od konce března!

Jako první o smutné události informovaly Divadelní noviny. Všechny ale zarazilo datum hercova úmrtí: 26. března 2020. V té době zuřil koronavirus a všichni měli zřejmě jiné starosti. Na co Hess zemřel a proč rodina jeho úmrtí tajila, zatím není známo.

Vždy s úsměvem
Jeho smrt oznámila teprve nyní Alena Hrádková z pražského Divadelního ústavu, Institutu kultury. Až pak se rozjel kolotoč kondolencí. „Smutná zpráva pro Ulici. Bylo nám ctí s ním dlouhá léta spolupracovat. I přes nelehký životní osud přicházel do ateliérů vždy s úsměvem, s těžkostmi se statečně pral. Nikdy na něj nezapomeneme. Čest jeho památce, upřímnou soustrast jeho blízkým,“ objevilo se třeba na Facebooku TV Nova, která ho v nekonečném seriálu angažovala už od 11. dílu.

Osiřeli i Simpsonovi
Kromě Ulice se Hess objevil také v seriálech Život a doba soudce A. K. či Vyprávěj a ve filmech Božská Ema, Kačenka a zase ta strašidla či v pohádce Tři životy. Herec také svým nezaměnitelným hlasem namlouval školníka Willieho i mafiána jménem Tlustý Tony v kultovním animovaném seriálu Simpsonovi. Ve filmech o Harrym Potterovi zase nadaboval Kornelia Popletala a profesora Kratiknota. Fandové seriálu Živí mrtví jej slýchali coby český hlas Dala Horvatha.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.