Maciuchová k nepoznání: Radikální změna vzhledu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Maciuchová k nepoznání: Radikální změna vzhledu!

Herečka Hana Maciuchová
Herečka Hana Maciuchová (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Letos oslaví 75. narozeniny a při té příležitosti změnila image. Hana Maciuchová přiznala bílé vlasy. „Donutila mě k tomu uzavřená kadeřnictví,“ přiznala životní proměnu bývalá hvězda seriálu Ulice.

Dlouholetá představitelka profesorky Miriam Hejlové nemohla kvůli koronaviru na barvu ke své kadeřnici, a tak se rozhodla využít značných bílých odrostů k radikální změně. Když se salony konečně otevřely, tmavé konce si nechala ostříhat a ostatní vlasy hodila do jemné blond. Výrazně omládla a zjemnila. Do projektu s kytarovým virtuosem Štěpánem Rakem (74), který stejně jako ona letos bude mít kůlkulatiny, už vstoupila jako blondýna. Chystají na říjen a listopad dva unikátní společné koncerty v kostele svatého Šimona Judy.

Maciuchová patří mezi herečky, které nosí celý život stejný účes. I když jednou přece jen zkusila nechat vlasy trochu narůst. Experiment ale velmi brzy ukončila. „Mám vlnité vlasy a bylo s nimi najednou hodně práce,“ vysvětlila herečka. A taky dodala, že měla najednou při pohledu do zrcadla pocit, že to už není ona.

Hana Maciuchová zvolnila tempo a jen kvete! Ale proč je tak málo ve filmech?

Video se připravuje ...

Blondýna už byla

Diváci ji léta znají jako krátkovlasou brunetku. Kolikrát byla Hana Maciuchová na obrazovce nebo plátně za blondýnku, by se dalo spočítat na prstech jedné ruky. Dlouhé světlé vlasy měla např. v pohádce Čarovné prstýnky (1978) a blonďatou kudrnatou paruku ve filmu Člověk proti zkáze (1989), kde ztvárnila Olgu Scheinpflugovou (†65), herečku a manželku Karla Čapka (†48).

Maciuchová o Menšíkovi v Chalupářích: Čeho jste si nevšimli?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Renata Gmati
12. 9. 2022 • 20:06

Když budete pozorně číst, tak se to dozvíte.

vemenozmojistary
11. 7. 2020 • 08:54

Jemná blond??? Kde??? 🤦🤦🤦

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.