Hana Maciuchová: Televize? To nemám zapotřebí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hana Maciuchová: Televize? To nemám zapotřebí!

Hana Maciuchová
Hana Maciuchová (Blesk - Pavel Machan a David Kundrát)

Natočila desítky filmů a objevila se ve spoustě seriálů, přesto už dnes hraje jen v divadle. Hvězda seriálu Ulice Hana Maciuchová (73) je, jak sama říká, ve věku, kdy si sama rozhoduje o své práci a hodně nabídek odmítá. Může si to dovolit. Roli ve filmu by přesto neodmítla.

Před třemi roky se vítězně popasovala s rakovinou prsu a od té doby hodně zvolnila pracovní tempo. Kde jsou ty doby, kdy vzala téměř vše a byla ve stresu, aby všechno zvládla na výbornou. Teď ale odmítá jednu roli za druhou.

„Jsem ve věku, kdy si mohu svůj čas dirigovat sama, takže před koncem roku nemám náročné období. Musím odmítat práci. Nesnáším tlak, stres... Bohužel, teď se spousta práce dělá ve velmi vypjatém čase, tak se určitým věcem vyhýbám a neberu je. Mám pouze divadlo,“ řekla Aha! herečka. A bylo na ní vidět, že jí obrazovka, které si během svojí kariéry užila až až, vůbec nechybí.

Na otázku, proč už dlouho nenatočila film, říká velmi upřímně: „Nepotřebují stařeny.“ Kdyby ji ale některý z režisérů oslovil, určitě by neřekla ne. V případě Hany Maciuchové jsou ale řeči o stáří zbytečné. Ve svém věku totiž vypadá neskutečně dobře. Kromě pár vrásek se od dob, kdy byla na vrcholu kariéry, nezměnila. Televizi sice odmítá, ale nezahálí. Teď ji čeká velmi náročné načítání audioknihy o Marii Terezii.

Hana Maciuchová zvolnila tempo a jen kvete! Ale proč je tak málo ve filmech? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.