Příležitost pro fanynky: Noc s Krajčem za 100 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Příležitost pro fanynky: Noc s Krajčem za 100 tisíc!

S manželkou Karin.
S manželkou Karin. (M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan)

„Jestli se mnou chcete spát, můžete ho nosit jako pyžamo,“ laškoval Richard s fanynkami. Vyplatilo se. Částka, za kterou se jeho noční úbor vydražil, výrazně podpoří prestižní pražskou scénu, Divadlo Ungelt. I další jeho hvězdy se rozhodly, že něco darují. Hana Maciuchová, Tatiana Dyková, profesor Pafko. Zajímavé bude sledovat, zda někdo překoná Krajčův rekord.

Každé úterý a čtvrtek vysílají talk show z divadelního klubu, kterou řídí principál Milan Hein (73). Oba dva hosté přinesou něco, čím chtějí podpořit divadlo, a to jde následně do dražby. Ta začíná na Facebooku divadla v sobotu a končí o nedělní půlnoci. Dnes například můžete vydražit zlatý skalpel profesora Pafka!

KRAJČŮV »TRIKOT«
Vydraženo za: 100 000 Kč
Tak toto nikdo nečekal! Když Richard Krajčo (42) s manželkou Karin Babinskou (45) přinesl do divadla zelené triko s nápisem Kryštof, ani ten největší optimista nepředpokládal, že divadlu utrží takovou částku. Knížka, cédéčko, trsátko a ono triko – to byl set od manželů Krajčových. „Jestli se mnou chcete spát, můžete nosit tenhle trikot jako pyžamo,“ žertoval Krajčo. „Spí s ním několik měsíců, možná dokonce let. Vždycky večer si ho obleče, já se přitulím a dívám se, že vedle mě leží toto rozkošné zelené tričko,“ prozradila Karin. „A představte si, že ho nechtěl vyprat! To jsem mu nedovolila, takže jsem ho dneska hodila do pračky,“ dodala. Tričko je unikátní v tom, že jsou na světě jen dvě – jedno měl Richard, druhé jeho kamarádka. Vyvolávací cenou byla tisícovka.

Více o dražbách se známými tvářemi se dočtete v tištěném vydání Nedělního Aha!

Krajčo propůjčil svůj hlas animovanému autu Blesku McQuennovi:

Video se připravuje ...
 



Přečtěte si
aveneta
26. 4. 2020 • 20:36

Nabídka ubohého typu...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.