Richard a Karin Krajčovi: Manželství v zajetí podivné mánie! Tohle až děsí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Richard a Karin Krajčovi: Manželství v zajetí podivné mánie! Tohle až děsí

Manželé hledají oporu ve vesmíru.
Manželé hledají oporu ve vesmíru. (M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan)

Richard Krajčo je skvělý muzikant a herec, Karin Krajčo Babinská schopná režisérka. Oba to dotáhli daleko, a k tomu je třeba nechat se vést rozumem, stát nohama na zemi. Jenže oni prý spoléhají na vesmír i symboliku.

Důležitá rozhodnutí se většinou plánují, připravují, promýšlejí. Karin Babinská ale pro časopis Rodina dnes přiznala, že velké věci zásadně plánuje podle čísel. I svatbu s Richardem záměrně naplánovali na 27. 7. 2017. „Sedmička je Ríšovo číslo, devítka – součet dvojky a sedmičky – to je zase moje,“ připustila režisérka, která si ale prý čísel kolem sebe všímá neustále. „Beru je jako určitý komunikační kanál s vesmírem, hledám v nich symboliku. Sama jim říkám »razítka«,“ přiznala Karin Babinská zvláštní posedlost čísly.

Ale její intenzivní vnímání numeriky má prý vážně reálný podklad: „Richard už si zvykl, že vždycky, když přijedeme někam do hotelu, dostaneme pokoj s číslem 72, 207 nebo třeba 306,“ doplnila v rozhovoru pro Rodinu dnes. Richard Krajčo k tomu dodal: „Nebo součet dává sedmičku – třeba 34. Teď na dovolené jsme dostali záchvat smíchu, když jsme přišli k pokoji s číslem 403. Je to vážně legrační,“ připustil Richard, který si neodpustil vtípek: „Ještě nám chybí čtyři děti do sedmičky. Nebo šest do devítky.“

Devítky a sedmičky se tak podle manželů prý pochopitelně promítly i do data jejich seznámení. Na osud zkrátka vážně věří.  A i když si uvědomují, že je někdo bude nejspíš považovat za podivíny, nedají na numerologii rozhodně dopustit.

 Richard Krajčo píše texty už i pro Gotta: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
oldedek
23. 1. 2019 • 14:01

"Richard Krajčo v zajetí podivné mánie! Tohle až děsí..." No dyť už je skoro tutovej aspirant na medaily za službu vlasti a to i dokonce až z rukou pana prasedenta či Andrého zo Slovenska ale to asi s jinou "odměnou" ... Je to přítulnej umělec a to se musí někde odrazit ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.