»Podpantoflák« Krajčo: Využili jeho největší slabinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

»Podpantoflák« Krajčo: Využili jeho největší slabinu!

Richard Krajčo
Richard Krajčo  (Foto: Foto ČT, Bontonfilm, ara)

Kdyby to bylo na slavném zpěvákovi, už by se možná před kamerou neobjevil. Jeho žena však rozhodla jinak, a Richard Krajčo se tak představí ve dvoudílném filmu České televize s názvem Vysoká hra.

Kšefty mu zařizuje manželka! Richard Krajčo přiznal, že před kameru ho po pěti letech dotáhla jeho žena Karin, která má tak pravděpodobně pod palcem celou domácnost. Režisér nového projektu ČT Jiří Svoboda tak šikovně poznal, kde je jeho největší slabina a nechal to na blonďaté fešandě. Trefa do černého!

„Já jsem netočil dobrovolně, protože ty priority jsem měl postavené jinak. Pro mě byly prioritou děti a kapela. Když přišel Jiří, odmítl jsem ho, přestože se mi scénář líbil a Jirku mám hrozně rád. On na to ale šel velmi chytře… Šel na to přes mou ženu, která byla jeho žačka na FAMU. Přes ni na mě zatlačil, že bych se měl přece vrátit před kameru a že si to určitě myslí i ona. Ona se podívala do diáře a řekla, že si to myslí a že to časově zvládnu,“ prozradil Richard Krajčo serveru expres.cz.

Krajčo potřetí jako Blesk McQueen! Auta 3 ode dneška v českých kinech!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
23. 1. 2020 • 14:55

Chudák, opicak

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.