Za každou cenu uvědomělí Krajčo a Babická? Hádky podle pravidel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Za každou cenu uvědomělí Krajčo a Babická? Hádky podle pravidel!

Richard Krajčo s manželkou Karin
Richard Krajčo s manželkou Karin (Blesk:David Kundrát/CZECH NEWS CENTER)

Karin Babinská a Richard Krajčo se seznámili díky práci na filmu Pusinky. Od té doby vypadá jejich soužití nesmírně idylicky. Manželé fungují skvěle nejen v osobním životě, ale také v tom pracovním. V čem spočívá tajemství jejich fungujícího vztahu?

„Myslím, že se vzájemně respektujeme a nesnažíme se vyhrát jeden nad druhým,“ svěřila se dle Super.cz Babinská, která píše Richardovi scénáře k videoklipům, on jí namlouvá audio verzi knihy. „Asi nás to spolu baví, možná proto toho spolu děláme tolik,“ dodává frontman kapely Kryštof.

Ricard Krajčo se tajně oženil:

Video se připravuje ...

Ačkoliv jim to po osobní a pracovní stránce klape, čas od času i u nich dojde k výměně názorů. „Ano, ale já třeba striktně odděluju soukromý život od toho pracovního. Takže to, že něco padne na place, když je potřeba, aby to zaznělo, neznamená, že se hádáme v soukromí,“ vysvětlil Super.cz zpěvák.

Manželé momentálně spolupracují na natáčení filmu, který se bude točit okolo čtyřnohých mazlíčků. Babinská a Krajčo sami vlastní tři pejsky.  „Máme aktuálně tři. Australského ovčáka, grifona a teď máme čerstvě pyrenejského horského psa, čtyřměsíční fenku, která už je z nich největší. Šli jsme pro štěňátko pro Ríšovu maminku, protože jí bohužel umřel pejsek, byl hodně nemocný. Já jsem měla den předtím narozeniny a viděla jsem tam ještě tuhle fenku a zamilovala jsem se do ní,“ prozradila Babinská. „Je to sice už teď takový malý lední medvěd, ale je to mazlík,“ doplnil ji Krajčo.

Krajčo potřetí jako Blesk McQueen!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.