Předávání cen Anděl: Krajčo zazpíval hit Karla Gotta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Předávání cen Anděl: Krajčo zazpíval hit Karla Gotta

Richard Krajčo
Richard Krajčo (M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan)

Opravdu neobvyklé předávání cen Anděl vyrazilo všem dech. Na tom se podílel hlavně Richard Krajčo (42), který zazpíval píseň, jež složil pro Karla Gotta (†80). Melodii songu Srdce nehasnou doprovázela památka na zesnulé v minulém roce.

V sobotu Česká televize odvysílala předtočené předávání andělských sošek za rok 2019. Kvůli pandemii musel být celý pořad uspořádán opravdu netradičně, a tak se na poslední chvíli natáčel výstup moderátorky večera Ewy Farné (26) v prázdném O² universu, kde se celý večer měl konat. To však nebylo jediné překvapení pro diváky. Mnozí zavzlykali při vystoupení frontmana kapely Kryštof Richarda Krajča. Ten zazpíval v černém obleku v kostele poslední počin Zlatého slavíka s jeho dcerou Charlotte Ellou Gottovou (14).

Píseň, kterou sám Krajčo složil za opravdu neobvyklých podmínek a s vědomím, že Mistrovi nezbývá mnoho času, se s originálním provedením nemohla srovnávat. ,,Díky, Karle, za vše,“ doplnil své poselství a složil poklonu po vystoupení. Kromě pocty Karlu Gottovi proběhla alespoň na obrazovce textová vzpomínka na všechny ostatní zesnulé umělce z posledních měsíců.

Pěvec Marian Vojtko zpívá Gottovu píseň „Když milenky pláčou“.

Video se připravuje ...

Letošní vítězové
Celkem šest Andělů si odnesl Vladimír Mišík (73), kterému je do hospody nosili kamarádi i rodina a štěstím byl opravdu bez sebe. Dvě sošky si vystaví ve studiu skupina Zvíře jménem podzim a ze 100 000 korun na nový videoklip se radovala skupina Mirai.

Gott a jeho dcera zpívají v pohádce:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zamlzena
22. 6. 2020 • 14:58

To se ale hodně moc nepovedlo....

hanainge
22. 6. 2020 • 12:43

Charlotte Ella není dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta. Ivana Macháčková ve skutečnosti nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. To všechno je fakt. To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se zná s Karlem Gottem velmi dobře i v soukromí už od roku 1966.

aveneta
22. 6. 2020 • 09:14

Vojtek zazpíval Gottovu píseň velmi hezky.....jistě originál je originál, ale toto byla hezká vzpomínka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.