Vstřícný krok Dominiky vůči Ivaně? Ledy se pohnuly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vstřícný krok Dominiky vůči Ivaně? Ledy se pohnuly

Dominika konečně dala dokumentu zelenou.
Dominika konečně dala dokumentu zelenou. (Foto Aha! – M. Sekanina, D. Malík, M. Pátek, P. Machan, Profimedia.cz, archiv, M. Hykl, P. Machan)

Když se poprvé začalo mluvit o tom, že pod vedením režisérky Olgy Špátové probíhá natáčení dokumentu o Karlu Gottovi (†80), jeho nejstarší dcera se tenkrát „kousla“, že s podobou snímku nesouhlasí a nechce v něm vystupovat. Šlo konkrétně o společné záběry z loňského léta. I když k nim má, jak píše Blesk.cz Dominika Gottová (46) výhrady stále, nakonec se přece jen přiklonila ke vstřícnému gestu.

Dokument, který nese prostý název Karel, zahrne dle aktuálních informací  právě i ony sekvence, proti nimž Mistrova prvorozená dcera brojila. Dlouhá pasáž to prý nebude, ale poslední setkání Dominiky s tátou diváci uvidí. „Já jsem Olze Špátové řekla, že nechci celý ten projekt kazit, že nechci zničit tátovu poctu. Na těch záběrech vypadám hrozně, ale přežiju to,“ řekla Blesku Dominika.

Dominika Gottová promluvila v nové knize: Chtěla jsem, aby národ znal pravdu:

Video se připravuje ...

Zda k tomu stačí jen slovo Gottovy dcery, případně se po Dominice bude chtít souhlas se zveřejněním záběrů, zatím není jasné. „Tohle jsme spolu nedořešily! Ale ptala jsem se ještě na možnost, zda můžeme dotočit aktuální záběry po mém návratu do Prahy, například u tatínkova hrobu. Aby lidé viděli, že jsem se od loňského léta změnila k lepšímu. Snad to bude realizovatelné,“ ukončila rozhovor pro Blesk Gottová.

Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
13. 6. 2020 • 00:09

Wells
O Zacpalovou je postaráno, není dement, chodit může, má svůj pokoj a je pod pečovatelským dohledem!
V čem by si asi tak pomohla, být s dcerou, která chodí do práce a se i bavit .A bavit se je normální.Nebo má cnostně Dominika čumět z okna a koukat, jak jí ten život utíká ?

Možná by ale její matce bylo líp na chalupě v Doubici.Gott ji mohl ze své tchýně přepsat na matku svého dítěte!!!!
Tyhle kecy co útočí na city nemám ráda .

borka30
11. 6. 2020 • 21:14

Ivana by měla mít od ní distanc. Dnes jsem o ní četla jak byla na oslavě 2. narozenin známého baru v centru Prahy, Mluví páté přes deváté. Možná, že tam byla za prachy služebně? Suverénka, stud jí nic neříká.

malavelka
11. 6. 2020 • 15:18

asi nejde jen o to "jak vypadá". Retuš by to jistě unapravila, ale domnívám se, že trapnější je, že sestry jí říkaly "teta", a asi budou i další věci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.