Peklo Ivany Gottové: Dělá jí to Dominika schválně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Peklo Ivany Gottové: Dělá jí to Dominika schválně?

Dominika Gottová, Ivana Gottová
Dominika Gottová, Ivana Gottová (Blesk/ Facebook Karel Gott)

Jelikož si Karel Gott (†80) velmi zakládal na svém dobrém jménu a stranil se všech skandálů, není překvapením, že vdova Ivana Gottová (44) v tomto nastoleném trendu pokračuje dál. Co se kolem jména Gott momentálně děje, z toho důvodu nejspíš zpracovává velmi nelehce.

Sama se stáhla z veřejnosti, k důležitým okolnostem se vyjadřuje prostřednictvím účtů na sociálních sítích, které zůstaly aktivní i po „odchodu“ jejího muže. Notně jí proto musejí přidělávat vrásky na čele kroky, které podniká nejstarší dcera Gotta Dominika. Zejména její autobiografie s názvem Můj táta Karel, jak uvádí časopis Můj kousek štěstí. 

Dominika Gottová: Emotivní předčítání ze speciálu Blesku Můj táta Karel:

Video se připravuje ...

Dominika se v něm totiž vyzpovídává ze všeho, co nejen v dětství prožila. Navíc z toho nevychází její tatínek jako velkorysý hrdina, když si jeho prvorozená dcera stěžuje, že měly často s maminkou hluboko do kapsy. Své vyprávění koření ještě ke všemu pikantními intimními zážitky, které jsou v kontextu s legendou české populární scény vážně „mimo mísu“. 

I když se dá předpokládat, že všechno, co Dominika podniká, manželka legendárního zpěváka nenese zrovna s nadhledem, k žádnému vyřizování účtů podle uvedeného časopisu zatím nedošlo a nejspíš ani nedojde. A to navzdory tomu, že Mistrova prvorozená údajně porušuje dohodu, kterou s otcem uzavřela. Prostřednictví ní chtěl Gott prý zabránit tomu, aby měla Ivana s Dominikou v budoucnu problémy. Jenže dcera své sliby, které dala tátovi, nedodržela. Nenastoupila na léčbu ze závislosti na alkoholu a lécích, prozradila okolnosti jejich majetkového vyrovnání. Navíc znesvěcuje i zpěvákovu památku. A tak jen čas ukáže, jestli to Ivana stráví, nebo i v ní jednoho dne bouchnou saze!

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.