Tajemství Gottovy dcery Dominiky: SBALILA TÁTOVA ŽENATÉHO BUBENÍKA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství Gottovy dcery Dominiky: SBALILA TÁTOVA ŽENATÉHO BUBENÍKA

Karel Gott, Dominika Gottová
Karel Gott, Dominika Gottová (Foto Aha! – Marek Pátek a archiv D. Gottové)

Pětadvacet let jezdil s Karlem Gottem (†80) po celém světě. Bubeník Jan Žižka (65) byl ale se Slavíkem spojený ještě daleko důvěrněji. Chodil s jeho dcerou Dominikou (47). „Karel byl gentleman. Určitě ho to moc netěšilo, ale mlčky to toleroval,“ svěřuje deníku Aha! muzikant.

Žižka byl totiž tehdy ženatý. „Nejsem na to pyšný. Naštěstí máme nyní s druhou ženou výborné vztahy,“ říká bubeník. „Dominika někde zveřejnila, že jsem ji vozil do školy. To tedy pravda není, to by vypadalo, že jsme spolu spali u nás doma. To bych fakt neudělal,“ dušuje se Honza. S Karlovou nejstarší dcerou jezdil hlavně po koncertech. V dobách Gottovy největší slávy jich bylo požehnaně, takže spolu trávili hodně času, hlavně nocí. „Jednou mi Karel ráno řekl, že jsme byli s Dominikou moc hluční a že nemohl spát. Nebylo mi to úplně příjemné,“ přiznává Žižka.

SNIL O FRAKU
Jan Žižka začínal v orchestru Václava Hybše (85). Na Intertalentu zahrál sólo na bicí, a když ho slyšel Ladislav Štaidl (75), hodil mu okamžitě lano. Bubeník vždy snil o kariéře ve filharmonii. Nabídka přišla, když byl už půl roku u Gotta. S těžkým srdcem odmítl. Se Slavíkem vystupoval v letech 1977 až 2002. Dnes působí v Pražském filmovém orchestru, takže se muzicírování v obleku přece jen dočkal. Navíc učí na Konzervatoři Jaroslava Ježka na bicí. Po všech milostných eskapádách se usadil i v osobním životě. Je potřetí ženatý, manželka Olívie (45) je zpěvačka, herečka a fotografka.

VŠECHNO MU VYPILI
„Jednou jsme jeli z Německa a vypili jsme cestou všechny zásoby, tak jsme bez dovolení otevřeli i deset Karlových lahví, které dostal darem. Nezlobil se. Jindy jsem ho vezl ze zájezdu. Měl jsem novou Škodu Rapid a Karlův obrovský kufr se nevešel do kufru auta. Museli jsme ho dát dozadu na sedadlo. Kroutil nad tím hlavou. Pak mi ještě pohaněl knoflíky na palubní desce. Řekl, že jsou jako z Ruska,“ vzpomíná Žižka. Přitom deset let před smrtí si Karel pořídil fabii a jezdil s ní po Praze raději než s mercedesem. Pravda je, že ji jednou nemohl mezi dalšími škodovkami před Českou televizí na Kavčích horách najít.

POKLONA KARLOVI

O Dominice, ale taky o vztahu se slovenskou hvězdou Marikou Gombitovou (63) píše slavný bubeník v knize Zlatá léta s Karlem Gottem aneb Čtvrt století za zády Mistra. „Měl jsem ho rád. Byl to gentleman, každý se od něj mohl učit. Ctil fanoušky a ještě k tomu zpíval fantasticky, s intonační jistotou a suverenitou,“ říká Žižka o Gottovovi. „Obdivoval jsem vždy jeho geniální paměť, ať už textů v různých jazycích, tak i stovky písní, ve kterých se nikdy nespletl. Vlastně s tím souvisí i jeho schopnost si uvádět dvouhodinové koncerty sám a ještě vtipně, s humorem jemu vlastním. Pamatovat si totiž sled písní za sebou, včetně jejich úvodu v různých jazycích je neuvěřitelné. Vše bez kousku papíru, nebo taháku,“ vzpomíná Honza.

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video se připravuje ...

 

Překvapivé rozhodnutí nejstarší Slavíkovy dcery na otcovo výročí: NA HROB NEJDU, BUDOU TAM DAVY
Zvláštní přístup! Dominika Gottová se dnes rozhodla zazdít tátovy nedožité 81. narozeniny. Důvod? Je prý od rána do večera v práci. Při důkladném průzkumu plánu jejího dne tady ale něco nesedí...

Nejstarší Slavíkova dcera má dnes, podle zjištění deníku Aha!, směnu v prodejně lahůdek v obchodním centru od 10 do 20 hodin. Čas jít na hrob ráno před prací nebo po ní tak má. „Budou tam davy lidí a já chci na tátu vzpomínat v klidu a ne se někde prodírat! Proto v úterý nepřijdu,“ řekla Dominika rozhodně. „To přece nemusí být v daný den, kdy by měl narozeniny, přijdu jiný den, kdy tam bude klid,“ dodala dcera, kterou její otec do posledních dnů svého života finančně podporoval a neustále si dělal starosti s jejím životním stylem.

A k hrobu své bývalé velké lásky dnes nepůjde ani Dominičina maminka Antonie Zacpalová (85). „Bude horko a necítím se na to, bude tam spousta lidí a já davy nemám ráda. Na Káju zavzpomínám doma, zapálím za něj svíčku a pustím si jeho písně,“ prozradila Aha! bývalá tanečnice, která žije v domově pro seniory.

Dominika Gottová (46) řekla v parku pravdu! A hned na ni naběhl manžel

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
15. 7. 2020 • 02:46

Dominika Gottová nikdy neudělala ostudu, protože Dominika Gottová je milá, fajn a pracovitá dáma. Dále je fakt, že Dominika Gottová nemá problémy s alkoholem a Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Ivana Macháčková se hrála na veřejnosti jenom falešné divadlo, aby s tím mohla dostat peníze. Dále je fakt, že Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Nikdo nemá právo urazit Dominiku Gottovou! Nechte Dominiku Gottovou konečně v klidu! Dominika Gottová je slušná dáma a nikdy nechtěla být víc než její milovaného tatínka Karla Gotta. Nemůžete tomu uvěřit, co je v médiích, protože novináři strašně lžou, protože s tím chtějí vydělat peníze. Dominika Gottová za to nic nemůže, ona je nevinná. To všechno je fakt.

rydlo
14. 7. 2020 • 13:17

No jo, Gott by slavil narozeniny, tak je středem pozornosti, ale to přece nemůže Dominika dopustit, vždyť ona je ta hlavní bulvární „hvězda”, tak nezůstane v bulváru ve stínu svého „milovaného” tatínka! Tak honem, honem s nechutnými zprávymi o odpudivé Dominice! To se asi v souvislosti s oslavou nedožitých narozenin Gotta určitě národ dozví, komu ještě vlezla do postele, aby byla zajímavá. Ale je to chudinka, která si myslí, že ona je pro lidi důležitější osoba než Gott!

honzulinka
14. 7. 2020 • 10:18

Docela ráda jsem deník Aha četla.Nechápu proč se ted denně musíme dívat na fotky této odulé paní a ještě číst,jak se snaží zviditelnit.Dělá p.Gottovi jen ostudu.A občas přidat článek a foto toho jejího manžela......Jestli se chtějí uživit,at jdou pořádně makat a nedělají ostudu.

hadafan
14. 7. 2020 • 09:09

Gottak,tak nenáviděl média,ted se mu to vrací v této podobě.Pokud zase nezmizí na 20 let někam ,tak ji máme denně v bulváru.Až jí bude mít Ivana plné kecky ,tak hodí perly s v i ni /nejaký milion,aby zmizela/ a šupem bude na chvíli z dohledu a doslechu.Vyžírka a příživník.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.