Válka Dominky a Lucie graduje! Nové okolnosti odhalily pravdu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Válka Dominky a Lucie graduje! Nové okolnosti odhalily pravdu

Na usmíření to mezi Dominikou a Lucií nevypadá.
Na usmíření to mezi Dominikou a Lucií nevypadá. (Foto: Martin Sekanina, archiv K. Gotta, Martin Pekárek)

Střet Lucie (33) a Dominiky (47) Gottové vyvolal »dopis do nebe«, který se v předvečer nedožitých 81. narozenin Karla Gotta (†80) objevil na jeho hrobě. Od té doby si sestry nemohou přijít na jméno a přou se o to, která z nich vlastně přerušila kontakt s tou druhou.

Druhorozená Gottova dcera je názoru, že je to právě starší sestra, která kontakt přerušila a nedala jí na sebe ani nové telefonní číslo. „Nové číslo mi na sebe nedala. Nemám se s ní jak spojit. Říká lži. Vůbec se mi neozvala...“ svěřila se Lucie Blesku.

S tím samozřejmě Dominika nesouhlasí. „Podívejte, já nejsem ta, která by měla každého kontaktovat! To přece musí být oboustranné. Lucii a její mamince jsem loni na karu po tatínkově pohřbu na sebe nový telefon dala. Obě tvrdily, jak teď budeme více v kontaktu – a skutek utek. Ani jedna se neozvala, tak ať se do mě nenaváží, že jsem někoho odstřihla ze života,“ řekla dle Blesku Dominika.

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video se připravuje ...

S názorem Lucie se ztotožňuje i vdova Ivana, která se k Dominice vyjádřila přes svou tiskovou mluvčí Anetu Stolzovou. „Dominika není s Ivanou v kontaktu a o rodinu se od svého návratu do Česka nezajímá. Stejně tak se nezajímala o uložení otce a nezajímá se ani o hrob. Nezavolala Ivaně ani Lucii, aby se na čemkoliv okolo nedožitých otcových narozenin domluvila,“ řekla dle Blesku mluvčí Stolzová.

Vztah Dominiky a Lucie byl na bodě mrazu již během rodinného shledání, kde se obě setkaly s tátou u něho doma na Bertramce, kde s ním „dooslavily“ jeho 80. narozeniny.  Dominika tehdy do Prahy přiletěla z Finska, a nebyla vůbec v dobrém stavu.  „Proč se mi nepodívala do očí a neřekla – vypadáš strašně! Vím, že jsem byla v děsném stavu, ale je to prostě ségra, tak mi to mohla říct a ne si stěžovat Ivaně, která už mě v té době nazývala ostudou rodiny,“ svěřila se starší zpěvákova dcera.

První záběry z filmu KAREL

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hadafan
24. 7. 2020 • 19:56

Krkoun...moje slova,stupidita je to,už toho nechte,je to otravné a netáhne to.fuck

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.