Otřesená Ivana už nevydržela mlčet: SLOVA PLNÁ BOLESTI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Otřesená Ivana už nevydržela mlčet: SLOVA PLNÁ BOLESTI!

Ivana Gottová
Ivana Gottová (Foto: D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek P. Machan)

Brzy to bude rok, kdy ztratila svého milovaného muže Karla Gotta (†80). Proto se velice dobře dovede vcítit do pocitů vdovy Olgy Menzelové, jejíž muž zemřel v neděli. Za velmi podobné situace. Z toho důvodu se i Ivana Gottová (44) přidala ke kondolujícím, kteří vyjadřují vdově v těžkých dnech podporu.

„Velmi nás zarmoutil odchod fenomenálního režiséra Jiřího Menzela. S rodinou velmi soucítíme a přejeme hodně sil. R.I.P., milý pane Menzele. A pozdravujte, prosím, nahoře Karla a Evičku,“ zmínila i zesnulou Evu Pilarovou, která doplnila řady nebeských velikánů letos na jaře, jak uvádí web Super.cz.

Bohdalová o Gottovi ve Studiu Blesk: Na jeho manželku ať mi nikdo nesahá!

Video se připravuje ...

Zároveň vdova po Mistrovi zveřejnila i perličku ze soukromí Karla a Jiřího. Menzel prý věnoval Gottovi svoji autobiografii Rozmarná léta. S velmi krásným věnováním. „Milému Karlovi, kterého mám moc rád! Protože něco umí! Ahoj,“ vepsal tehdy zpěvákovi do knížky osobní vzkaz, který teď Ivana Gottová zveřejnila i pro fanoušky Karla.

Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! A za co utratila 24 ,,mega“:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
10. 9. 2020 • 10:00

hanainge
poslyš, já chápu, že chceš zdůraznit svůj pohled na věc, ale 1 koment stačí.Netapetuj to tady, protože pak už ti to nikdo stejně nečte.
Tak se umoudři, prosím.

-bello-
10. 9. 2020 • 09:58

Slova " plná bolesti " Ivany Gottové mám u paty, protože Ivanka netuší co je RIP a jestli pobrala význam slova " fenomenální " je taky diskutabilní.
Slova plná bolesti u ní mají význam jen tehdy, když pláče nad neuskutečněnými koncerty, finančními propady..
Ženský, který mají pomalu o 2 generace starší manžely /muže jsou vadný a " slova plná bolesti" si připravují od samotné svatby.
Klidně do mě .
-------------------------------

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.