Přestřelka Ivany s Dominikou! Létala ostrá slova… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přestřelka Ivany s Dominikou! Létala ostrá slova…

Dominika a Ivana měly ostrou přestřelku.
Dominika a Ivana měly ostrou přestřelku. (Foto Aha! – M. Sekanina, D. Malík, M. Pátek, P. Machan, Profimedia.cz, archiv, M. Hykl, P. Machan)

To bylo překvapení! Na hrobu Karla Gotta (†80) na Malvazinkách se kromě kytice od rodiny objevilo i dojemné vyznání. Vdova Ivana (44), dcery Lucie (33), Charlotte (14) a Nelly (12) a vnukové Vojta (10) a Jan (8) poslali do nebe při příležitosti zpěvákových nedožitých 81. narozenin slova plná lásky a bolesti.

Už na první pohled ale podpisy nejsou kompletní. Chybí Dominika (47). „Uctím tatínka v průběhu týdne, o společné rodinné kytici jsem nevěděla,“ řekla deníku Aha! nejstarší Gottova dcera. Mezi ní a ostatními pozůstalými nejspíš nepanuje v této době zrovna soulad.

Nejsou v kontaktu?

Vzápětí přišlo z Bertramky zásadní prohlášení. „Dominika o rodinu svého otce nejeví žádný zájem, je dospělá, a tedy zodpovědná za své jednání. Dominika není s Ivanou v kontaktu a o rodinu se od svého návratu do Česka nezajímá. Stejně tak se nezajímala o uložení otce a nezajímá se ani o hrob,“ sdělila tisková mluvčí rodiny Gottových Aneta Stolzová. „Nezavolala Ivaně ani Lucii, aby se na čemkoliv okolo nedožitých otcových narozenin domluvila,“ dodala mluvčí Stolzová.

To zabolelo

Dominika se okamžitě rozhodla vrátit úder. „Není pravda, že se o rodinu svého otce nezajímám. A je na manželce mého otce, aby děti obvolala a sdělila jim formu uctění jeho památky, kterou chystá,“ rozhorlila se nejstarší Slavíkova dcera. S rodinou, včetně nejmladších sestřiček dle svých slov v kontaktu je. „Velice mě to prohlášení zabolelo a dokážu, že není pravdivé,“ vzkázala Dominika přes Aha! vdově Ivaně.

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti

Video se připravuje ...

Chybí tam zeťák

„Drahý Kájo, milovaný tatínku a dědečku. Moc nám chybíš, je tu bez Tebe velké prázdno. Vzpomínáme na Tebe s láskou každý den. Posíláme pusu do nebe,“ vzkazuje do modravých výšin smutná rodina. Celé roky trávili Karlovy narozeniny společně na Bertramce, oslavenec na to dbal, stůl na terase s výhledem snů na celé město se prohýbal pod dobrotami. Dnes jsou každý někde jinde. Ivana s holčičkami podle informací Aha! odjela, druhorozená dcera Lucie byla v práci, vnuci s babičkou na chatě. Otázka je, kde byl Gottův zeť Jan, manžel Lucky. Ani jeho jméno totiž v dopise není...

Jágr a jeho víkend ve Špindlu. Kdo je kráska po boku a jak si užívali? A Vondráčková pálí mosty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tulip
16. 7. 2020 • 22:35

To Ewwa:Máte naprostou pravdu.Jsem debil,blbec a nechutnej hlupák. Tulip.

borka30
16. 7. 2020 • 12:20

Ivana si může dát na hrob co ona chce. Dominika lže. Tady prohlásí, že je se sestrami v kontaktu a v jiném článku v AHA prohlásí, že s Lucii již dlouho není. Udělala by dobře, kdyby již mlčela a nepřeváděla se v bulváru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.