Dusno mezi Dominikou a Ivanou: Nové okolnosti berou dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dusno mezi Dominikou a Ivanou: Nové okolnosti berou dech!

Dominika prý k Ivaně extra vřelý vztah nemá.
Dominika prý k Ivaně extra vřelý vztah nemá. (Foto: Marek Pátek, archiv Blesku)

Od té doby, kdy se vrátila z Finska zpět do Prahy, nejstarší dcera Karla Gotta (†80) českou veřejnost dělí na dva tábory. Pro jedny je ufňukanou trpitelkou, které není pomoci. Jiní mají zase pocit, že se jí na paty lepí neuvěřitelná smůla. Jedno je ale jisté, táta Dominiky (46) by z aktuální životní fáze své dcery nejspíš nejásal.

Ačkoliv říkala, že se hodlá v Česku znovu postavit na vlastní nohy a dotáhnout rozvod s Timem Tolkkim, zatím se jí povedla realizovat jen část plánu. Úplně nečekaný úhel pohledu na situaci Dominiky pak přinesla bývalá bytná Šárka Rezková, která spolu se svým bývalým přítelem natvrdo médiím poskytla informace o tom, že prvorozená dcera Mistra se závislosti na alkoholu a lécích rozhodně nezbavila. A právě z Rezkové se stala nečekaná spojenkyně Ivany, protože podle informací Pestrého světa společným soužitím s Dominikou pod jednou střechou leccos pochopila.

Z toho důvodu si zpěvačka rozhodně nemyslí, že by vdova po Mistrovi vzala spolu se zesnulým manželem Dominiku „na buben“. „Karel Dominice často pomáhal, když byla ve Finsku. Nacpal do ní spoustu peněz. Pohybuje se to v řádech milionů. Myslím, že byla Dominika zvláštně vychovávaná a má úplně jiné hodnoty,“ prozradila Pestrému světu Rezková s tím, že se domnívá, že tato žena se slavným jménem své okolí jen využívá.

Navíc Dominice prý Ivana skutečně pomoc po smrti táty chtěla poskytnout. „Vím, že jí Ivana nabízela byt. O tom mi Dominika povídala. V tom bytě by mohla bydlet tři měsíce zdarma,“ zmínila velkorysou nabídku Šárka Rezková. Jenže Dominika se pak vymluvila na to, že bydlení nezrealizovala kvůli časovému presu, že jí nabídkla utekla, což její bývalá bytná zpětně vůbec nechápe. „Dominika řekne o všech, že se k ní zachovali špatně. Nechci jí nějakým způsobem křivdit, ale to, co se okolo ní děje, je šílený,“ dodala k životu své bývalé kamarádky Rezková dle uvedeného časopisu.

Ta je navíc přesvědčená o tom, že je to právě Dominika, kdo Ivanu vůbec „nemusí“. „Podle mě Dominika nemá k Ivaně bůhvíjak dobrý vztah. Pokud vám Ivana napsala, že jí Dominika ani nepoděkovala za letenky na tátův pohřeb, tak pod to se podepisuji. V tom měla určitě pravdu. Dominika je prostě nevděčná. Tam ty vztahy byly jen o penězích. Dominika je takový zvláštní tvor a vše bere jako samozřejmost. Myslím si, že pro peníze udělá všechno. Jí záleží jen na nich a na ní samé,“ netají se zpěvačka tím, že nemá o Gottově dceři už zrovna nejlepší mínění.

Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
27. 5. 2020 • 00:28

kristinn
česky!

kristinn
26. 5. 2020 • 06:25

bello, nejako veľa informácií máš o Ivane. A nenávisti voči nej.Pýtam sa: Gott bol nesvojprávny, keď si ju vzal? Dobre urobil, lebo pri takých, ktoré spadali do jeho okolia, to bolo to najlepšie, čo mohol urobiť. Bez nej by možno bol na druhom svete oveľa skôr.. Aj tvoja chránenkyňa D.G. naň kašlala a bol jej dobrý len vtedy, keď cáloval a dával dary. Majetok po smrti obyčajne pripadne tomu, kto sa stará. Ivana sa starala a dobre. Bol to jeho majetok a ako si rozhodol, tak je.Rozhodol správne, lebo D. je studňa na prachy, bezodná.A to, že liezla s kdekým do postele, ti u D. nevadí, ale u Ivany áno??? Divný meter!

-bello-
25. 5. 2020 • 23:58

Ewwa
no spíš jde o to, kdo si co maluje.
Kdo je větší cvok si rozhodněte sama, mně je to jedno.
Názor na Ivanu Gottovou mám neměnný, protože vědomý.
Nejsem fanka z leknutí!
(A Gotta jsem nemusela taky) .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.