Válka Dominiky a Ivany: Netušené pozadí sváru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Válka Dominiky a Ivany: Netušené pozadí sváru!

Ivana Gottová a Dominika Gottová
Ivana Gottová a Dominika Gottová (Archiv Blesku/Facebook: Karel Gott)

Byly časy, kdy koexistovaly vdova po Mistrovi a jeho nejstarší dcera, jak se zdá i dle archivních snímků, v harmonii. Pak ale přišla nemoc Karla Gotta (†80) a mnohé se změnilo. Právě tam nejspíš začaly vznikat mezi Ivanou (44) a Dominikou (46) trhliny, které bude jen těžké zacelit.

V době, kdy manželka Slavíka věděla, že je těžce nemocný a potřebuje klid, ho právě nejstarší dcera neměla nechat vydechnout, jak píše časopis Moje šťastná hvězda. Údajně měla svého tátu bombardovat telefonáty, v nichž si stěžovala na soužití se svým finským manželem Timem Tolkki a očekávala, že jí její rodič pomůže. Jenže Ivana, která se ze všech sil snažila, aby byl její muž v maximálním možném klidu, to prý nesla s nevolí. Domnívala se, že podobné citové výlevy mu velmi škodí. Přesto se ale prý snažila udržet dekorum a k Dominice se zásadně nevyjadřuje ani nyní. Naproti tomu prvorozená dcera Mistra o svém životě mluví veřejně poměrně často.

Ublížená chudinka
Nůžky sváru mezi oběma ženami se tak stále více rozvírají. Zatímco vdova se drží v ústraní, truchlí a ochraňuje svoji rodinu, Dominika každý svůj nový životní krok neváhá veřejně prezentovat. Jejich naturel je podle všeho nejspíš naprosto odlišný, a jelikož Dominika neváhá propírat i témata, jako je třeba dědické řízení, je tak možná jen otázkou času, kdy Ivana ztratí trpělivost a konečně se k celé věci i Dominice vyjádří, jak se domnívá časopis Moje šťastná hvězda. Až teprve pak se možná odkryje veřejnosti celá pravda o tom, jak to mezi sebou tyto dvě ženy vlastně mají.

Na rozhovor s Dominikou Gottovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
anavi942
11. 5. 2020 • 10:17

Dominika si nese s sebou nepřijetí otcem a bohužel i v tomto věku, se s tím neumí vyrovnat a prášky a alkohol jí k tomu nepomůžou.
S každým otřese fakt, že byl dlouho zapírán. Ona pokud nevyhledá pomoc, nedostane se z toho.Je v ní bolest, vztek a závist.
Dělá nyní vše, aby na sebe upozornila a získala i peníze a neváhá sdělit kde co a i lži.Bohužel tímto si podkopala nejspíše poslední naděje, aby se usmířila s macechou. Kdyby mi tohle někdo dělal, nebudu na něj reagovat také a nedostane už nic. Gott velmi dobře věděl, že u ní peníze nevydrží a když celé roky předváděla to, co předváděla, roky nepracovala , tak proč by měl dát jí, která se nesnaží a její povahu vidíme, je schopná všeho.Zřejmě dostala docela dost, co by běžnému smrtelníkovi vydrželo dost dlouho, minimálně měla možnost slušně bydlet...a zcela jistě by byla podporována, kdyby pracovala a byt a peníze nepro­bendi­la..­.Zpo­čátku jsem jí trochu litovala,ale už ne.Evidentně bojuje s každým a umí jen využívat. Proč třeba si k sobě nevzala matku, když ani děti nemá...dělala jen dojemná gesta při příletu jednou za x let...
Až si vše uvědomí, bude na dobré cestě. Nikoho nepřesvědčí, že nepije, vypadá na svůj věk strhaně a to určitě není z toho, že zde půl roku pracuje...

Dcera Lucie byla také upozadněna a nikdy na sebe pozornost nepoutala.

Dominiko, přestaň se litovat a začni na sobě pracovat, jinak tvá sláva brzy skončí a budou tě fotit někde pod mostem.Ovšem po čase už to nebude ani do bulváru...

soorry
5. 5. 2020 • 12:21

Pořád se tu píše, jak by Dominika měla dostat další peníze. Jako nejstarší dostala dost, ty nejmladší zatím nic, pak je tu Lucie. Gott věděl proč udělal tento krok, že ji vyplatil. Dostala dary, příspěvky na kde co, dorovnání dědictví, vše je v tahu a nic nemá, vždyť ona neumí nic, jen čerpá ze jména Gottová. Co vše a kolik dostala ani není známo, tak ji nelitujte, nepřispěje ani mámě v DD. Odjela do ciziny a nějaká starost o rodiče žádná, jen "davaj."

-bello-
5. 5. 2020 • 10:00

Mylím, že článek zde je psán pro ještě větší dehonestaci Dominiky, protože bylo přísně tajné, s čím vlastně Gott v nemocnici ležel a ani Dominice to Ivana neřekla. A okamžikem, kdy přišel domů, začala Ivana s Gottem horečnatě dělat poslední pořádek a Gott zběsile přepisoval jeden majetek za druhým na Ivanu.
Ta mu rozhodně neříkala, " ale Karle, dyť jsi zdráv a budeš tady ještě dlouho, nezačínej se smrtí a když už, tak dej nemanželským dcerám co jim patří, dyť máš miliardu v majetku, co s tím?! "
Místo toho, jak se zdá uloupli pro Dominiku 6 mil. , zneužili jejího stavu a vyškrtli ji z dědictví. A pecku tomu dali, když ještě před tím přepsal Gott chalupu na tchýni ! To normální člověk fakt nepobere! A Ivana, bývalá společnice starších pánů, později ctihodná manželka , nyní " truchlící " vdova sedí svým širokým zadkem na 1 mld korun a nepustí dceři Gotta ani chlup!
Pro pár blbých milionů pro Dominiku dělá ta Ivana Gottka takovou šou! Těch milionů má v dědictví 1000! A ročně jí část z toho vydělává majlant .Do smrti to nespotřebuje, na charitu, na výzkum v medicíně , na vakcínu Covid 19 , na psy, na staré lidi ,atd. nedává nic, ani sponzorské dary za léčbu Gotta v nemocnici a jen hrabe a prej truchlí !
Do výběrové drahé školy jejich holky už min. rok nechodí.Nezvládly učivo a to ani za tak individuálního přístupu, který v té škole mají .To si Gottová s Gottem dlouho odmítali připustit, nemohli už snobsky vykládat, že dcery " studují " na prestižní škole.
Gottová si plnila svá " moderátorská " + "herecká přání " a ve všem propadala. Vynikala v jediném, a to ustát vedle sebe staré dědky.A tak jí třeba Douglas v US sežene v jejich klubu důchodců nějaký kšeftík. Ona jakko blbka všech blbek si dala do svého CV " dvouletý " vztah s Douglasem.Tedy ty dědkovské vztahy bere pracovně!
Abych to shrnula: Dominika je na tom zle, Gottka by jí měla zaplatit léčbu a koupit byt .Dominika je dcera, která to odskákala za kariéry Gotta nejvíc

-bello-
5. 5. 2020 • 09:06

1pravda1

mord
5. 5. 2020 • 05:49

Šmudlo nikdo Dominiku urážet nemusí. Zvládne to spolehlivě sama. Líný a odpudivý člověk který fňuká v bulváru. Prohrála to už navždy sama

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.