Kauza Gottová nabírá grády: Trestní oznámení a velký trumf v rukávu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kauza Gottová nabírá grády: Trestní oznámení a velký trumf v rukávu!

Dominika Gottová chce prý podat trestní oznámení na exsnoubence Rezkové
Dominika Gottová chce prý podat trestní oznámení na exsnoubence Rezkové (archiv)

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) je od začátku mediální přestřelky mezi ní, Šárkou Rezkovou (51) a jejím bývalým partnerem Miroslavem Kolodziejem (52) prakticky stále zavřená ve svém bytě, jak píše web Expres.cz. Její bývalý bytný má pro to jednoduché vysvětlení.

„Čtyři dny nevylezla z baráku a údajně v tom má hrát roli její vztah k alkoholu,“ řekl Expresu Kolodziej. Tomu přitom Gottová hrozila trestním oznámením za šíření pomluv, kdy dle tvrzení jeho a Rezkové měla údajně svádět šestnáctiletého syna zpěvačky, která jí poskytla azyl po návratu z Finska. Nakonec ale zřejmě Gottová na policii vůbec nedošla.

„Nebyl jsem tam ale a nemluvil s ní, jenom jsem tu informaci slyšel. Minulý čtvrtek měla jít na policii, to byl první termín. Já jsem dostal nabídku od jedné televize, jestli bych byl ochotný reagovat do reportáže. Řekl jsem, že ano. Pak mi nikdo nevolal, zavolal jsem tedy druhý den zpátky a řekli mi, že se Dominika neukázala. V pátek na ni ještě nějací novináři čekali před barákem, ale neobjevila se také. Nebyla schopná vylézt z baráku. Měla dát prohlášení a jít na policii, prý byla celý víkend pak jaksi indisponovaná,“ dodal Kolodziej, který má jasný názor na to, co ji zřejmě paralyzovalo.

Z možného trestního oznámení a případného vyšetřování policií ale bývalý partner Šárky Rezkové obavu nemá. „Ona musí vědět, že je to nesmysl. Jsem přesvědčen, že na tu policii nepůjde. Ať je jakákoliv, je natolik soudná, že ví, že je to kravina všech kravin. Kdyby tam ale šla, mám ještě trumf v rukávu a otočím to proti ní. Ale nechci to používat, chci z toho všeho vyskočit i s Šárkou,“ vysvětlil její bývalý pan domácí, jakou má strategii pro případ nouze.

Dominika Gottová promluvila v nové knize: Chtěla jsem, aby národ znal pravdu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
20. 5. 2020 • 10:19

gurke
proč nevyhodí hanainge ?
rentierskej vadí míň.

-bello-
15. 5. 2020 • 23:49

Alkoholikovi se věřit nedá a nemá.Nikdy! Ale co tím sleduje Rezková a ten její Koloděj dobroděj nevím, protože pomlouvat je Dominika nezačala.Sbalila se a šla. A pokud v době její nepřítomnosti lezli do jejího pokoje a fotili si její věci, včetně flašek v almaře, pak to chtěli jednou jako příběh prodat?
Normální člověk tohle totiž nedělá !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.