7 měsíců po smrti Slavíka (†80): BOJ O GOTTOVY PÍSNĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

7 měsíců po smrti Slavíka (†80): BOJ O GOTTOVY PÍSNĚ!

Karel Gott
Karel Gott (Pavel Machan a David Kundrát, archiv Taťány Smutné)

Strhla se doslova válka o Slavíkovy písničky! Aby ne! Vždyť na Silvestra těsně před půlnocí Česká televize odvysílá záznam z prosincového koncertu Pocta Karlu Gottovi z 02 areny. A na tom budou Božskému Karlovi vzdávat hold kolegové právě jeho písněmi.

Přesně tak, jak to bylo ve Sportovní hale, když Gott slavil 60 let, anebo v O2 areně, kde velkolepě proběhla oslava zpěvákových sedmdesátin. „Asi deset písniček pana Gotta by chtěl zpívat každý,“ dozvědělo se Aha! na Kavčích horách v České televizi. Největší boj Karlovi kolegové prý svádí o písničku Lady Carneval. „Měli jsme o ni velký zájem, ale bohužel…,“ netají zklamání Marián Vojtko (47), který chtěl Gottovu naprosto nejslavnější písničku vystřihnout s uskupením 4 Tenoři. A kdo tedy bude mít tu čest a slavné Lady se ujme? „To se ještě neví. Nejlepší by asi bylo, aby ji na jevišti spustili všichni. Je to zatím v rukou scénáristů a týmu Karla Gotta,“ sdělil zdroj z Kavčích hor.

Muzika je Michala

Velký zájem byl také o song Muzika, kterou Gott snad nevynechal na žádném svém koncertě a o které s vtipem sobě vlastním prohlašoval: „Tohle chci zahrát na pohřbu: Já nechci růži na rakev já nechci pláč, já chci jen zpěv a do hrobu mně dejte píseň a zpívejte mně naposled. Ave Maria.“ O tuto píseň se přihlásila operní pěvkyně Eva Urbanová (59), která s Gottem absolvovala společná turné i nazpívala CD. „Eva bude nakonec zpívat Když hudba se mnou vchází. Tu na koncertech zpívala s Karlem jako duet. Teď na to bude sama,“ svěřila Aha! ovšem Jaroslava Herzerů, manažerka Urbanové a zároveň bývala manažerka a účetní Gotta. A kdo je ten vítěz? No přece Michal David (59)! „Budu zpívat Muziku a jsem moc rád. Karel tu píseň miloval a napsal ji náš společný kamarád Toto Cutugno. Těšim se, až ji začnu zkoušet,“ sdělil David.

Žbirka a Slováček

Boj se samozřejmě strhl i o From Me To You, první písničku Beatles, která zazněla v češtině. Byl to Adresát neznámý v podání Gotta. Bude to Miro Źbirka (67), který ji Kájovi „tam nahoru“ zapěje.  „Žbirka je dobrá volba. To by se Karlovi líbilo,“ usmívá se Felix Slováček (76), dlouholetý Gottův saxofonista. Ten v 02 areně zahraje Včelku Máju, naprosto nejúspěšnější Gottovu píseň, která Slavíkovi vydělala v životě snad nejvíc. „Řekl jsem si o ni a mám ji. Co víc dodat?“ usmívá se Felix, který jako jediný měl to privilegium a nemusel o nic bojovat.

Poslední show

Největší a poslední show Karla Gotta se odehraje dva dny po sobě 15. a 16. prosince 2020 v pražské O2 areně. S jasnou vizí přišla Ivana Gottová (44), která tak plní jedno s posledních manželových přání. Když se Slavík dozvěděl na počátku roku 2019 krutou zprávu, že má před sebou už jen pár měsíců, rozhodl se dopsat si sám scénář svého života včetně rozlučkového koncertu.           

Z čeho Gott podezíral matku Dominiky? A vdovec po Evě Pilarové prozradil tajemství s urnou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
8. 5. 2020 • 03:30

Výše uvedený článek částečně je nesmysl, protože Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. Dále je fakt, že Ivana Macháčková není majitelkou majetky Karla Gotta, protože Ivana Macháčková od Karla Gotta nic nezdědila!!! To řekl mi Karel Gott sám! Karel Gott zažil s ženami už v šedesátých a sedmdesátých letech strašně špatné věci a proto jednoho dne Karel Gott měl nos plný a chtěl žít sám a proto angažoval Ivanu Macháčkovou hrát se na veřejnosti falešné a hloupé divadlo jako manželský pár s dětmi, což samozřejmě není v pořádku, protože to je nevkusní a blbý podvod. Taky Karel Gott na to nikdy neměl právo!!! Správná žena pro Karla Gotta ještě je na světě a žije v Německu. Tat’ána Smutná to není!!!

I když Karel Gott už není na světě, Karel Gott má dobrý kontakt s tou ženou, která má český i šlechtický původ a která velmi dobře mluví Česky. Karel Gott mezitím už často se omlouval, protože když Karel Gott ještě byl na světě, Karel Gott byl pro správné štěstí slepý s tou ženou, která je absolutní slušná, fajn i velmi dobře vzdělaná dáma. Karel Gott jí proto slibil, že Karel Gott se ožení s tou dámou, když ona je v oném světě.

Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s novináři a muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné divadlo v médiích, což Karel Gott mezitím moc lituje a Karel Gott se za to omlouvá!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.