Panika kolem Gottové: Mrazivá zpráva z nečekané strany | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Panika kolem Gottové: Mrazivá zpráva z nečekané strany

Karel Gott s manželkou Ivanou a dcerami Dominikou a Lucií
Karel Gott s manželkou Ivanou a dcerami Dominikou a Lucií (Instagram)

Manžel Dominiky Gottové (46) nepolevuje ve svých písemných výlevech ani v Mexiku, kam se před několika týdny přesunul z Česka. Že se sem ale ještě vrátí, rozhodně nezavrhuje. Stejně tak nepolevuje ve svých pokusech navázat spojení s nejstarší dcerou Mistra.

Návrat do naší vlasti komplikuje finskému muzikantovi v současné době koronavirus. „„Můj návrat do Česka závisí na tom, jak se bude vyvíjet situace okolo koronaviru. Chtěl bych se vrátit alespoň v dubnu,“ říká Tolkki pro web Expres.cz.

Zároveň přiznal, že má strach o Dominiku, která se mu vůbec neozývá od chvíle, kdy měla usnout se zapálenou cigaretou v puse v domě Šárky Rezkové. „Od toho cigaretového incidentu se mi neozývá a nečte ani moje zprávy,“ posteskl si její stále ještě manžel Timo.

„Je mi jí moc líto. Bývala vždy plná života, přeji jí jen to nejlepší, ale myslím si, že skončí jako její matka. Bude žít sama po zbytek svého života. Jsem si jistý, že se to stane. Já na ni čekal několik měsíců, ale už jsem jí řekl, že dále čekat nemohu. Zasloužím si být šťastný s někým jiným, kdo mě skutečně miluje a váží si mě,“ přidal ještě na závěr svoji vizi, jak se bude život Dominiky dál odvíjet.

Na rozhovor s Dominikou Gottovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zamlzena
17. 3. 2020 • 15:02

Není to zase tak těžké, a lze to řešit : Nemají spolu dětu, nemají majetek. Dluhy jsou snad jen jeho.

-bello-
17. 3. 2020 • 11:40

To je idiot, co je mu do matky Dominiky?Ať se ten magor stará o tu svou matku, pokud ji má a ať si na sebe konečně vydělá a nelepí se na jiné, a to ani v Česku !

hadafan
17. 3. 2020 • 08:30

Další zbytečná kauza,hlavně že je o čem psát.Holka je zralá žena něco už přeskákala s tímto buřtem,pochybuji o tom že ještě něco cítí k tomuto nevím co,i kdyby to měla být lítost.Chce to pořádně si dupnout a poslat ho někam,no ted ji pomohl virus,hned tak se sem nedostane tak má pomoc i z hůry a musí se rychle zařídit.Nepustit si ho už k sobě a ignorovat.Jiný lék pro ni není.Jestli se s ním bude dále scházet nebo komunikovat tak je jasné že jí není pomoci.

Uivatel_5412859
16. 3. 2020 • 18:41

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

rydlo
16. 3. 2020 • 13:23

Že by už Dominika dostala rozum a přestala každý den komunikovat s Timem? Hlavně mu snad nevyslepičí, kde bude bydlet, ten parazit je schopný se k ní nastěhovat a opět jí vyžírat a tahat z ní prachy! Dominika může kvůli Timovi zase o byt přijít a bude z ní bezdomovec!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.