Obrat v manželství Dominiky Gottové? Na rozvod to nevypadá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Obrat v manželství Dominiky Gottové? Na rozvod to nevypadá!

Už od ledna se pokouší nejstarší dcera zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80) o nový život v Praze, který by měl už pokračovat bez manžela Tima Tolkkiho (54). Jenže osud jí do cesty mete jeden klacek pod nohy za druhým. I když se svolává první stání, situaci pro změnu komplikuje koronavirus.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hanainge
21. 04. 2020 01:28

Tento text je zvlášt’ pro čtenáři, které tady píšou: Že se nestydíte, úplně bezdůvodně psát sprosté věci, které nejsou pravda a ještě s tím urazit Dominiku Gottovou?!!! K tomu jste usoudili o Dominice Gottové bez mít na to právo a bez znát správné pozadí! Jste pomatené nebo blbé??? Každý člověk má povinnost, učit a vědět, že každý člověk jenom má právo na to usoudit, kdyby člověk znal správné pozadí a kdyby člověk měl právo na to se vměšovat!!! Dominika Gottová je absolutní šlusná, milá, pilná a jemná dáma, která se zasloužila o tom, aby lidé ji respektovali i aby lidé jí dali čest!!! Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou. Není pravda, že Dominika Gottová nic neumí. Paní Ewwa psala nesmysl o Dominice Gottové a za to paní Ewwa musí s omlouvat!!! Urazit lidi je trestní čin! Dominika Gottová nemá problémy s alkoholem, ale Timo Tolkki. To, co dělá Dominika Gottová, když má peníze, je jenom soukromí věc Dominiky Gottové a lidé nemají právo se v tom vměšovat. Dominika Gottová už našla byt v Praze a Dominika Gottová nelže! Dominika Gottová od 01.10.2019 je velmi smutná, protože zemřel její otec Karel Gott a k tomu má problémy s manželem. Nemusíte se chovat jako prase a zvětšit bolesti Dominiky Gottové, ale máte povinnost jako tvory Pána Boha, chovat se vždycky slušné i vůči Dominice Gottové, jí psát krásné slova a jí pomáhat. To je správné chování!!! Musíte vědět, že Pán Bůh opravdu existuje, že Pán Bůh je všemocný a že Pán Bůh potrestá každého člověka, který se choval špatné. To platí i pro vás!!! To, co vysíláte, dostanete jednoho dne zpátky, to musí být vám jasný!!! Novináři měli by konečně nechat Dominiku Gottovou v klidu.

Ewwa
20. 04. 2020 16:45

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

konvalinka34
20. 04. 2020 12:23

Nikdy neslyšeli o zastupování??

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.