Z toho by Gott neměl radost: Tímhle si Dominika přivydělává! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Z toho by Gott neměl radost: Tímhle si Dominika přivydělává!

 (Foto Aha! – Marek Pátek a archiv D. Gottové)

Dominika Gottová (44) našla nový způsob, jak si přivydělat. A stačí k tomu pouze slavné příjmení. Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) bere prý peníze za to, že se jen přijde pobavit na večírek. Nový způsob vydělávání peněz by ji tedy kdekdo mohl závidět.

Již několik měsíců je Gottová středem pozornosti. Nyní se nejspíš rozhodla ze současné situace těžit. Podle týdeníku Sedmička za peníze obráží večírky, a protože svou práci bere vážně, dokonce tam ani nepije. Organizátoři akcí jsou si dobře vědomí, jaký rozruch dcera zpěváka způsobuje, proto ji začali platit za to, že přijde.

Naposledy se takto ukázala na privátní oslavě 60. narozenin producenta Gabriela Grilotta. "Osobně se neznáme, ještě jsme se neviděli," přiznala dle Sedmičky Gottová hned u vstupu do noblesní restaurace Buddha-Bar, kde se party konala. "Znal se s mým tatínkem a opět jsem si s ním oživila italštinu,“ řekla dcera zesnulého zpěváka.

Jen pár hodin předtím se ale Gottová nervově zhroutila, na večírek přesto dorazila s úsměvem od ucha k uchu. Nechala se natáčet kamerami, fotit se. Dle týdeníku Sedmička šla na pódium, kde Gabrielovi veřejně poblahopřála, symbolicky si s ním přiťukla a tvářila se jako jeho nejlepší kamarádka. Tím svou část dohody zřejmě splnila. Pak pravděpodobně následoval honorář.

Na video s Dominikou Gottovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
30. 3. 2020 • 15:12

no, je hodně trapná, dělá tátovi ostudu.............

zamlzena
30. 3. 2020 • 12:49

Starším dcerám se KG bohužel nevěnoval dostatečně, a u mladších to naopak přeháněl. Myslím, že oboje bylo chybou.

Zombie_1
30. 3. 2020 • 10:49

Co je to za debilní článek. Jak může chodit na večírky? Je zákaz všeho možného i večírků. Ten co to napsal je asi postižený coronavirem. Ale článek, kde se objeví její jméno je taky honorář. Tak zítra se bude psát. Kolik bobků vykadila.

-bello-
30. 3. 2020 • 10:48

majojo
souhlas!
Gott bral všechno, jak tady v pohraničí, tak i v jeho Los Angeles působení.To zde líčil , že ohromil Ameriku, jenže i tam zpíval v baru po nocích.A paradoxně po nocích se v US po 30 letech toulala i aur pair - umaštěná holka z Východu - laciná Ivanka a jako komparzistka skončila na jednom mejdanu v posteli s namazaným Douglasem . To fakt není problém viz #MeToo a touhu Ivany být hérečkou! A z té epizodky pak Ivanka s Gottem vytěžili rukou svou nerozdílnou a mozkem buranů do CV Ivany Gottové , že měla 2 letý vtah s film star Douglasem.
A kdyby byl Gott férovej chlap a ne podpantoflák, pak by podělil pořádně i nemanželské holky a jejich matky, které oplodnil .K čemu je Ivaně 1 mld Kč ?!

majojo
30. 3. 2020 • 07:07

Gott by musel držet svůj zlatý zobák, konec koců se on sám předváděl za peníze na večírcích svých zbohatlických kamarádíčků a v příhraničních kasinech "pro podnikatele".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.