Půl roku po smrti Karla Gotta (†80): Ivana poslala dojemný vzkaz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Půl roku po smrti Karla Gotta (†80): Ivana poslala dojemný vzkaz

Karel Gott s manželkou Ivanou Gottovou
Karel Gott s manželkou Ivanou Gottovou (Foto: Karel Kopáč, archiv)

Snímek, který bere za srdce. To je jedna z posledních momentek manželů Gottových, než nás Slavík před půl rokem navždy opustil. Dojemný vzkaz spolu s fotografií, která nebyla dosud publikovaná, zveřejnila Ivana Gottová (44).

„Honzovi Malířovi děkuji za krásnou momentku z konce loňského léta, o kterou se mohu podělit s vámi, Karlovými příznivci,“ napsala v úterý večer ke zveřejněné fotografii vdova na sociální sítě svého zesnulého chotě. Snímek, možná poslední Gottův profesionální, kde manželka podává nemocnému muži sklenici s pitím, byl zřejmě pořízen jen pár týdnů před zpěvákovou smrtí. Karel Gott (†80) totiž podlehl loni 1. října akutní leukemii. To poslední léto dotáčela režisérka Olga Špátová (36) dokument o Slavíkovi a za kamerou stál její manžel Jan Malíř (71).

Díky za lásku a péči
K dojemnému fotu Ivana, která je původní profesí zdravotní sestra, připojila vzkaz lékařům, zdravotníkům a dobrovolníkům bojujícím v současné době s koronavirem. „Z celého srdce vyjadřuji podporu a obdiv všem, kteří v těchto dnech pečují jak o nemocné seniory v nemocnicích a různých zařízeních, tak o zdravé seniory doma. Sama dobře vím, jak láskyplnou péči či výpomoc druhých, byť alespoň při nákupech, senioři ocení. Velice obdivuji a skláním se nad všemi zdravotníky v první linii, kteří s nasazením vlastního zdraví zachraňují životy těm nejvíce nemocným,“ vystřihla poklonu Gottová. „Těším se na vás v lepších časech a přeji vám mnoho sil a co nejpevnější zdraví,“ dodala.

Zádušní mše za Karla Gotta (†80): Obřad plný slz hvězd.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.