Nečekané poselství Gottové: Snímek, který bere za srdce a slova plná díků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nečekané poselství Gottové: Snímek, který bere za srdce a slova plná díků

Dojemný vzkaz vdovy Ivany Gottové: Slova plná naděje i tajná momentka s Karlem (†80)!
Dojemný vzkaz vdovy Ivany Gottové: Slova plná naděje i tajná momentka s Karlem (†80)! (instagram, archiv)

V nesnadných časech, kdy nevíme, co nový den přinese, a všichni se v nitru upínáme k lepším zítřkům, se jako blesk z čistého roznesla sociálními sítěmi i zpráva od vdovy po Karlu Gottovi (†80) Ivany (44). Obsah jejího sdělení asi málokdo čekal.

Také ona měla potřebu sepsat svoje pocity, které formují aktuální události a světová pandemie koronaviru. A cítila potřebu poděkovat všem, jež si to zaslouží. „Z celého srdce vyjadřuji podporu a obdiv všem, kteří v těchto dnech pečují jak o nemocné seniory v nemocnicích a různých zařízeních, tak o zdravé seniory doma,“ uvedla v začátku prohlášení Ivana.

„Sama dobře vím, jak láskyplnou péči či výpomoc druhých, byť alespoň při nákupech, senioři ocení. Velice obdivuji a skláním se nad všemi zdravotníky v 1. linii, kteří s nasazením vlastního zdraví zachraňují životy těm nejvíce nemocným. Vážím si všech lékařů, sester, ošetřovatelů, lékárníků, hasičů, policistů i prodavaček, kteří v těchto dnech vynakládají mnoho úsilí pro bezpečnost a pomoc nás všech,“ rozepsala se Gottová, která sama kdysi pracovala jako zdravotní sestřička ještě před tím, než potkala svého muže.

 „Myslím na vás i na vaše rodiny, držte se a přeji vám mnoho sil a energie. Stejně tak myslím i na dobrovolníky, mediky i všechny, kteří jakýmkoli způsobem pomáhají a podávají pomocnou ruku. Smekám před vámi všemi. Dojímá mne sounáležitost našeho národa!“ dodala velmi emotivně vdova po Mistrovi.

Ačkoliv nikdo netuší, jak se budou následující týdny a měsíce odvíjet, Ivana zatím nepřestává doufat, že se vzpomínkové koncerty na jejího muže podaří zrealizovat. „Věřím, že vás snad budu moci na podzim a v zimě alespoň potěšit třemi, snad i pro vás krásnými a dojemnými projekty spojenými s mým manželem Karlem,“ vyjádřila naději.

„Těším se na vás v lepších časech a přeji vám mnoho sil a co nejpevnější zdraví! Honzovi Malířovi děkuji za krásnou momentku z konce loňského léta, o kterou se mohu podělit s vámi, Karlovými příznivci,“ dodala podle webu Blesk.cz na instagramu Ivana Gottová a ukázala ještě dosud nezveřejněnou fotku, na níž je zachycena se svým manželem.

Video o nečekaném gestu Ivany Gottové můžete vidět zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pacholatko
2. 4. 2020 • 10:32

Krásný snímek : (naposledy,kam jsi dal ten klíč od trezoru)

hanainge
1. 4. 2020 • 21:28

Výše uvedený článek je nesmysl, protože Ivana Macháčková opravdu není vdova po Karla Gotta a výše uvedená fotografie s Karlem Gottem a Ivanou Macháčkovou opravdu je FOTOMONTÁŽ!!! Osud lidi je Ivaně Macháčkové lhostejný, protože Ivana Macháčková je absolutní sobecká hyéna, která chce celebrity jenom využit a která nemá právo se jmenovat „Gottová“, protože opravdu NENÍ manželkou Karla Gotta. To jsou opravdu fakty, které mi řekl Karel Gott sám!!!

Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. To řekl mi Karel Gott sám! Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s novináři a muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné divadlo v médiích, což Karel Gott mezitím moc lituje a Karel Gott se za to omlouvá!

Karel Gott mi taky řekl, že Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Jenom Dominika Gottová a charity zdědili od Karla Gotta. Pravda musí ven.

-bello-
1. 4. 2020 • 21:21

Jo a opravdu není od věci , kdyby Gottová darovala na výzkum!Stát totiž zaplatil Gottovi pompézní pohřeb, který možná vyšel na víc!

-bello-
1. 4. 2020 • 21:18

Ten snímek je dojemný , moc smutný. Moment umírání starého člověka.Symbol podaný pohár vody je marný.

Ale , hergot, proč do téhle vážné doby Covid 19 prská informace o koncertech někdy ( možná ) na podzim?Kromě toho, ta blbka Gottovic ( a ví se to, ne že ne !) není schopna písemného projevu.Nemá dostatečný slovník, ani pravopis!!! Kdo jí to zase napsal?A proč vlastně?
Kdyby polovinu frází vypustila a napsala, že posílá 2 mil. Kč na výzkum vakcíny, bylo by líp.Pořád by té blbce zbylo ještě 998 mil. ,-Kč

picoda
1. 4. 2020 • 19:23

Krasna fotka dedecka s vnuckou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.