Dominika v tíživé situaci: Přijala pomoc vdovy Ivany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dominika v tíživé situaci: Přijala pomoc vdovy Ivany!

Ivana prý nabídla Dominice pomoc.
Ivana prý nabídla Dominice pomoc. (Foto Aha! – M. Sekanina, D. Malík, M. Pátek, P. Machan, Profimedia.cz, archiv, M. Hykl, P. Machan)

Blýská se na lepší časy? V posledních týdnech byly vztahy mezi vdovou po Karlu Gottovi (†80) a jeho nejstarší dcerou napjaté. Ivana Gottová (44) teď ale udělala vůči Dominice (46) vstřícný krok. Poslala jí e-mail se zásadní nabídkou.

A to právě ve chvíli, kdy si Dominika hledá nové bydlení. Chce totiž po třech měsících odejít z domu své kamarádky Šárky Rezkové (50) v Mníšku pod Brdy ležícím kousek za Prahou. Důvod: ráda by bydlela v hlavním městě, tedy blíž své práci!

Překvapení
„Přišel mi od Ivany mail a velmi mě to překvapilo. Přeposlala mi nabídku, kterou dostala,“ svěřila deníku Aha! Dominika. „Jedna paní mi nabízí k pronájmu garsonku v Praze na první tři měsíce zdarma, nájem bych platila až od čtvrtého. V tuto chvíli jsem rozhodnutá nabídku využít,“ sdělila Aha! o víkendu. Dotyčná paní chce pravědpodobně Dominice v prvních měsících jejího života v metropoli finančně ulevit.

Chodí na prohlídky
S majitelkou bytu se už propojila a chystá se na jeho prohlídku. „Věřím, že se mi bude líbit, protože tuto štědrou nabídkou bych opravdu chtěla přijmout,“ dodala Gottová. Ta se už několik týdnů chodí dívat na další doporučované byty. Ovšem podvědomě už má vybráno.

Volný pokoj
Zpěvačka Šárka Rezková poskytla Dominice volný pokoj ve svém domě v době, kdy ji kamarád přivezl na začátku prosince z Finska do Česka, kde se rozešla se svým manželem Timem Tolkkim (53).

Rozhovor s Dominikou Gottovou uvidíte zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.