Gottové bitva s osudem: Karta se obrací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottové bitva s osudem: Karta se obrací!

Manželka Karla Gotta Ivana
Manželka Karla Gotta Ivana (archiv Blesku)

Když začala chodit s Karlem Gottem (†80), který platil za zarytého starého mládence, jeho skalní fanynky nový statut svého „boha“ přijímaly jen těžko, ale zvykly si. Přesto některým Ivana Gottová (44) poněkud ležela v žaludku. Nutno ale podotknout, že se i ona velmi snaží, aby si svou mediální image vylepšila. Nedávno příznivce svého zesnulého manžela velmi silně dojala.

Ten, kdo měl s chotí Mistra největší problém, byl zřejmě dlouholetý Gottův spolupracovník a přítel Milan Drobný. Stěžoval si veřejně na to, že nejen jemu brání v přímém kontaktu s letitým kamarádem. „Zavolal jsem mu před 14. červencem, abych mu jako každý rok popřál k narozeninám a domluvil se, kdy se sejdeme. To už mi ani po opakovaném volání mobil nevzal a na dotaz novinářů, jak jsme oslavily Karlovy narozeniny, jsem sdělil pravdu, že to nebere a asi je na mě naštvaný kvůli jeho ženě, se kterou jsem se tak trochu nepohodl,“ stěžoval si třeba před časem podle magazínu Sedmička. Podobných reakcí bylo ale v showbyznysu o něco více.

Náhlý obrat

Když ale Česko zdrtila aktuální zpráva, že Zlatý hlas z Prahy nadobro utichl, mnoho z dosavadních kritiků Gottovy manželky na ni začalo pohlížet trochu z jiného úhlu. Chválili ji za velmi důstojné rozloučení s Karlem, do něhož se mohli zapojit i příznivci, za toleranci, s jakým strpěla improvizované pietní místo před jejich vilou na Bertramce. Zatím posledním krokem, kteří nejen fanoušci nadšeně kvitovali, bylo obnovení Mistrova facebookového profilu.

Po několika měsících tam totiž Ivana napsala následující komentář: „Vážení a milí příznivci mého manžela Karla, denně od vás dostávám povzbudivé dopisy a e-maily, za které vám ze srdce děkuji. Mimo jiné se mě nebo naší agentury Karel Gott Agency ptáte na projekty, které chystáme. Z vašich reakcí jsem vycítila, že byste měli zájem dozvídat se dále o aktivitách spojených s naším milovaným Karlem. Proto jsem se rozhodla obnovit tento jeho profil, kde vám budeme přinášet zajímavosti spojené se jménem Karel Gott  a jeho odkazem. Hezký den, Ivana Gottová,“ napsala na sociální síť, čímž okamžitě spustila podle uvedeného magazínu lavinu nadšených komentářů milovníků Mistra. Tímto krokem u fanoušků opět stoprocentně zabodovala!

Co prozradila o Ivaně Gottové herečka Jiřina Bohdalová se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
24. 2. 2020 • 07:21

Výše uvedený článek je nesmysl, protože Ivana Macháčková nemá právo se jmenovat „Gottová“, protože opravdu NENÍ manželkou Karla Gotta a Ivana Macháčková není majitelkou Karel Gott Agency a Ivana Macháčková neorganizovala pohřeb Karla Gotta!!! To jsou fakty, které mi sám řekl Karel Gott!!! Karel Gott má personál i právnika, které pro Karla Gotta pracovali a ještě pracují.

Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. To řekl mi Karel Gott sám! Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s novináři a muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné divadlo v médiích, což Karel Gott mezitím moc lituje a Karel Gott se za to omlouvá!

Karel Gott mi taky řekl, že Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Jenom Dominika Gottová a charity zdědili od Karla Gotta. Pravda musí ven.

terrancero...@...
21. 2. 2020 • 14:20

www.GetMeets.Com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

manunu
21. 2. 2020 • 13:07

Ivana Gottová i Dagmar Havlová jsou inteligentní ženy, nemusí si vylepšovat image. Ze vzpomínkových koncertů na Karla Gotta, které se uskuteční v prosinci půjdou finanční prostředky na výzkum léčby lymfomu a leukémie. Šek převezme prof. Mudr. Marek Trněný, lékař který léčil Karla Gotta.

Zombie_1
21. 2. 2020 • 11:42

Ivana si image nikdy nevylepší. Protože na to nemá a naučit se to nedá. Je na tom stejně, jako Veškrnová. Obě zlatokopky, obě bez noblesy. Obě vesnické nány se zlatou kartou, ale s prázdnou hlavou. U mně by si image vylepšila leda, že by výtěžek z posmrtných koncertů dala na nadaci. Ale to se nestane, protože mamon zvítězí.

rybacinka
21. 2. 2020 • 02:33

-bello- Těžko najít hloupějšího člověka.
Uvozuje-li JAKO pouze větný člen při srovnávání, čárka se nepíše.
Čárku před A píšeme, je-li poměr mezi větami stupňovací.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.