Gottova ex-milenka promluvila: Za tímhle stojí Ivana! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottova ex-milenka promluvila: Za tímhle stojí Ivana!

Martina Formanová připouští, že se Gott ve vztahu s Ivanou změnil.
Martina Formanová připouští, že se Gott ve vztahu s Ivanou změnil. (Foto - Anka Kovačič, Karel Kropáč)

Spisovatelka Martina Formanová (54) neprožila jen čtvrtstoletí po boku geniálního režiséra Miloše Formana (†86). Celou dekádu byla také milenkou fenomenálního zpěváka Karla Gotta ((†80). Jedinou, kterou jako bývalou lásku manžela tolerovala Ivana Gottová (44) v době soužití s Mistrem. Proto Formanové nemohla uniknout jistá změna v chování Karla.

„My jsme se stýkali dlouho, deset let, ale opravdu intenzivní byly jen tak dva tři roky. Navíc tehdy Karel žil víceméně výhradně svou kariérou, ale i tak mám na společné časy nádherné vzpomínky,“ přiznala Martina Formanová v rozhovoru pro Blesk pro ženy.

„Karel byl tak trochu Oldřichem Novým, kterého tolik obdivoval, dokázal dát ženě pocit naprosté výjimečnosti, udělat každý večer nezapomenutelným,“ zavzpomínala a dodala: „To až s Ivanou se opravdu změnil v partnera, myslím si. Líbilo se mi, jak si jí vážil a jak ji hájil. Vybral si ji, zvolil si založit si rodinu a stal se z něj jiný, ochranitelský typ muže,“ netajila se tím, že od chvíle, kdy zpěvák potkal svoji právoplatnou ženu, začal být někým úplně jiným, v rozhovoru pro citovaný magazín.

Na rozhovor s Martinou Formanovou o Karlu Gottovi se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
7. 2. 2020 • 18:01

mbmb
ano, Ivana Gottová v CV na netu uváděla ještě loni ( teď nevím) 2 letý vztah s dědou Douglasem a chudák Gott byl pyšný! Asi , že Ivana uvádí " 2letou praxi v oboru " (Kecám, tohle mu nikdy nedošlo )
Jo, mohla by být pyšná, že jako au pair v US doskákala při stlaní postelí až do postele namazaného Douglase, ale kristepane dokázala ona vůbec někdy svést mladého chlapa? Chápu to tak, že mladý a bohatý by do té umaštěné barové vymetačky tehdy ani nekop.Dnes si ho může konečně koupit.
Jo, je možné, že ta Formanová je asi taky taky tupá, protože Forman ji převzal od Gotta a ten neměl jedinou snad chytrou ženu.A Forman taky ne.Brejchová byla krásná a navíc i uměla hrát.Ale byla blbá, blbá a on ji vtáhl z mlíkárny, kde tahala konve s mlíkem.
Vím toho hodně .

hanainge
5. 2. 2020 • 16:52

Výše uvedený článek je nesmysl, protože Martina Formanová byla jenom krátký čas jenom na veřejnosti “přítelkyni” Karla Gotta a Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. Martina Formanová nemá právo rozšiřit lži o Karlu Gottovi!!! To všechno řekl mi Karel Gott sám! Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s novináři a muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné divadlo v médiích, což Karel Gott mezitím moc lituje a Karel Gott se za to omlouvá!

Karel Gott mi taky řekl, že Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Jenom Dominika Gottová a charity zdědili od Karla Gotta. Novináři měli byt konečně Karla Gotta a Dominiku Gottovou nechat v klidu, protože i takové lidé jako celebrity mají vždycky právo na klidný život v soukromí!!! Mimochodem Karel Gott miluje jinou ženu i když Karel Gott už není na země, má Karel Gott s tou jinou ženou, kterou miluje a obráceně, skvělý milostní vztah!!! Tak to je a pravda musí ven.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.