Vdova po Formanovi: SVATBA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdova po Formanovi: SVATBA!

Martina Formanová
Martina Formanová (Blesk)

Letošní léto tráví v Česku! Vdova po Miloši Formanovi (†86) má mimo jiné na programu jednu příjemnou povinnost. Čeká ji svatba. 

„Pojedu do Starých Splavů na svatbu vnučky Milošova bratra z Austrálie,“ svěřila Martina. „Mám Milošovu část rodiny moc ráda a těším se, že se potkáme s Matějem, Petrem a jeho rodinou. Za ženu má moji spolužačku z FAMU a společně mají tři báječné dcery, které se zase kamarádí s našimi kluky, Jimem a Andym,“ prozradila spisovatelka. „A určitě si dáme večeři také s Věrkou Křesadlovou a jejím synem Radimem,“ upozornila na krásný vztah s bývalou ženou svého muže.

 Gottova ex Martina Formanová: Náš vztah není o pár slovech...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bello
20. 7. 2019 • 17:24

Manessa
Copak mně je,M­arti­no,dob­ře.A­le ty se vzpamatuj,že Formann má taky ještě i jené děti než tvé.A přestaň hrát divadýlko a něco jim taky přihrej z toho miliardovýho majetku tvého muže. Nebýt tvého snaženi udělat z neplod­né,od­kvéta­jíci ku r v ič ky Matku dětem,tak si tě nevzal.To si uvědom

majojo
20. 7. 2019 • 09:36

Ten náš českej šoubyznysrybníček mi připomíná jeden velkej púionýrák: První Gottová má děti sFormanem , kterej byl ženatej s Křesadlovou, co má dítě s někým jiným, pak mají spo,ečná nějaká vnoučata, občas se vynoří praneteř či pravnučka a všichni dohromady se mají moc rádi a jsou jedna velká rodina... Ještěže aspoň Brejchová z toho vycouvala, i když její sestra se taky snažila zapojit do děje.....

manessa
19. 7. 2019 • 22:33

Tak hlavně že se vám, bello, udělalo trochu líp

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.